CHAMPIONS LEAGUE

Επίθεση Φερναντίνιο στην Πόρτο: "Έπεφταν κάτω και ούρλιαζαν σε όλα τα φάουλ"

Ο Φερναντίνιο σε μονομαχία με τον Σέρτζιο Ολιβέιρα στο Πόρτο - Μάντσεστερ Σίτι
Ο Φερναντίνιο σε μονομαχία με τον Σέρτζιο Ολιβέιρα AP

Ο Φερναντίνιο αναφέρθηκε στην αδυναμία της Σίτι να νικήσει την Πόρτο, κατηγορώντας τους παίκτες της πορτογαλικής ομάδας πως ασκούσαν πίεση στον διαιτητή, ουρλιάζοντας σε κάθε φάουλ.

Η Πόρτο άντεξε την πίεση της Μάντσεστερ Σίτι και πήρε την ισοπαλία (0-0) στο "Ντραγκάο" για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ένα αποτέλεσμα που την έστειλε στους "16" της διοργανώσης, αλλά προκάλεσε κι έντονες αντιδράσεις από την πλευρά των "πολιτών".

Εκτός, λοιπόν, από τον Πεπ Γκουαρδιόλα που ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος από τον τρόπο παιχνιδιού των γηπεδούχων, και ο μέσος της Σίτι, Φερναντίνιο εξαπέλυσε επίθεση, κατηγορώντας τους παίκτες της πορτογαλικής ομάδας πως ασκούσαν πίεση στον διαιτητή, ουρλιάζοντας σε κάθε φάουλ.

"Όπως αναμενόταν, ήταν ένα δύσκολο, περίπλοκο παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα με έναν μοναδικό τρόπο παιχνιδιού, η οποία βάζει πάντα πίεση στον διαιτητή. Σε όλα τα φάουλ, έπεφταν κάτω και ούρλιαζαν. Ήταν λες και χρειάζονταν ασθενοφόρο. Τέλος πάντων, ήταν ένα δύσκολο και ιδιαίτερο ματς, όπως όλα στο Champions League", σχολίασε ο Βραζιλιάνος χαφ.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΠΟΡΤΟ ΑΓΓΛΙΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ