ΑΕΚ

Επιστολή της ΠΑΕ ΑΕΚ στη Super League: "Δεν θα παραστούμε στο Δ.Σ. για τους αγωνιστικούς χώρους"

Το σήμα της ΑΕΚ
Το σήμα της ΑΕΚ INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ με επιστολή της προς τη Super League ενημέρωσε πως δεν θα παραστεί στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για τους αγωνιστικούς χώρους.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με επιστολή της προς τη Super League έκανε γνωστό πως δεν παραστεί στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για τους αγωνιστικούς χώρους, ώστε να μην νομιμοποιήσει τη διαδικασία.

Αναλυτικά η επιστολή της ΠΑΕ ΑΕΚ:

"Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε

Κρίνουμε ότι η χθεσινή πρόσκληση για σύγκληση έκτακτου Δ.Σ. για συζήτηση θέματος που χαρακτηρίζεται ως υπαγόμενο σε εξαιρετικά επείγουσα περίπτωση, δεν ανταποκρίνεται σε πραγματικές συνθήκες που να δικαιολογούν ρύθμιση θεμάτων ελέγχου προδιαγραφών αγωνιστικών χώρων, τα οποία άλλωστε θα έπρεπε να έχουν περατωθεί προσηκόντως μέχρι την έναρξη του Πρωταθλήματος και όχι μεσούσης της περιόδου, κατά την οποία συγκεκριμένοι Κανονισμοί ήδη εφαρμόζονται και δεν μπορούν να τροποποιηθούν.

Προσέτι, είναι τουλάχιστον αντιδεοντολογικό να συγκαλείται έκτακτο ΔΣ για συζήτηση του ανωτέρω θέματος, εν όψει της επικείμενης αυριανής εκδίκασης υπόθεσης στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο Super League για ζήτημα της αυτής φύσης που προέκυψε από την αντικανονικότητα του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου Περιστερίου στον αγώνα ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΕ ΑΕΚ της 5.2.2023.

Θεωρούμε ότι θα τηρηθούν έστω τα προσχήματα και δεν θα εκδοθεί οποιαδήποτε απόφαση ή ανακοίνωση, προκειμένου να προσκομιστεί ενώπιον του αρμοδίου πειθαρχικού δικαστικού οργάνου.

Συνεπεία των ανωτέρω, διευκρινίζουμε ότι δεν θα παραστούμε στην ανωτέρω συνεδρίαση, νομιμοποιώντας την εν λόγω διαδικασία δια της παρουσίας μας και σε κάθε περίπτωση επισημαίνουμε ότι η οποιαδήποτε απόφαση ή ανακοίνωση της SUPER LEAGUE 1 δεν δεσμεύει την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος μας,

Για την ΠΑΕ ΑΕΚ

Γεώργιος Κοσμάς

A’ Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ