ΕΠΟ

Επίσκεψη του UEFA Mentor, Λες Χάουι, στην Αθήνα

Το λογότυπο της ΕΠΟ
Το λογότυπο της ΕΠΟ EUROKINISSI

Ολοκληρώθηκε η διήμερη επίσκεψη στην Ελλάδα του νέου UEFA Mentor για θέματα ανάπτυξης και εκπαίδευσης, Λες Χάουι.

Ολοκληρώθηκε η διήμερη επίσκεψη στην Ελλάδα του νέου UEFA Mentor για θέματα ανάπτυξης και εκπαίδευσης, Λες Χάουι. Συζητήθηκαν με τα αρμόδια στελέχη της Ομοσπονδίας θέματα που σχετίζονται με τα αναπτυξιακά (Grassroots) προγράμματα της ΕΠΟ και τις εκπαιδευτικές σχολές Grassroots (UEFA C, UEFA D), ενώ αξίζει να αναφερθεί η συμμετοχή του κ. Howie στη σχολή UEFA D που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στην Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου.

Από την πλευρά του, ο κύριος Howie εξήρε τον προγραμματισμό, τη δομή και τη λειτουργία των αναπτυξιακών προγραμμάτων και της εκπαίδευσης, καθώς επίσης την πρόοδο που παρατηρείται στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια στα εν λόγω πεδία.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα, είχε επαφές με τον πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής και εκπρόσωπο στην UEFA για θέματα Grassroots, Παναγιώτη Παπαχρήστο, με τον τεχνικό διευθυντή Εκπαίδευσης, Κώστα Τσάνα, τον τεχνικό διευθυντή Εθνικών Ομάδων, Κώστα Κωνσταντινίδη, τον επικεφαλής Εκπαίδευσης, Μιχάλη Μητροτάσιο και τον Grassroots Manager, Χρήστο Σίσκο.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ