ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Επίσημο: Στον Πανιώνιο ο Άλμπεργκ

Philadelphia Union's Roland Alberg takes a penalty kicks and scores on Real Salt Lake goalie Nick Rimando during the first half of an MLS soccer match on Sunday, July 31, 2016, in Chester, Pa. (AP Photo/Michael Perez)
Philadelphia Union's Roland Alberg takes a penalty kicks and scores on Real Salt Lake goalie Nick Rimando during the first half of an MLS soccer match on Sunday, July 31, 2016, in Chester, Pa. (AP Photo/Michael Perez) AP

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου Ολλανδού μέσου, Ρόλαντ Άλμπεργκ, για τον οποίον σας είχε ενημερώσει πρώτα το Sport24.gr.

Επίσημα στα "κυανέρυθρα" ο Ρόλαντ Άλμπεργκ, για τον οποίον ενημερωθήκατε πρώτα από το Sport24.gr την πρώτη ημέρα του Ιουνίου (1/6).

Την Τετάρτη (13/6), ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου Ολλανδού μέσου, ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Εξελσιόρ, Ελάζιγκσπορ, Ντε Χάαχ, Philadelphia Union, ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Ολλανδό ποδοσφαιριστή, Ρόλαντ Ρομάριο Αλμπεργκ.

Ο 27χρονος (06/08/1990) μέσος, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από της ακαδημίες της Αλκμάαρ, ενώ το επαγγελματικό του ντεμπούτο με την Εξέλσιορ. Το 2013 μετακόμισε στην Τουρκία, όπου αγωνίστηκε με την φανέλα της Ελαζίγκσπορτ και γύρισε στην Ολλανδία και την Ντε Χάαγκ.

Την περίοδο 2016-17 έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι, καθώς συμφώνησε και αγωνίστηκε με την Φιλαδέλφεια στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ και επέστρεψε στην Ευρώπη την περασμένη περίοδο όπου αγωνίστηκε στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ολλανδίας και επίσης έχει μια συμμετοχή με την Εθνική ομάδα του Σουρινάμ σε ανεπίσημο παιχνίδι κόντρα στο Κουρασάο".

Photo credits: AP Photo/Michael Perez

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ