ΑΕΚ

Επίσημο: Στην ΑΕΚ οι Αλμπάνης και Γιαννίκογλου

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου μεσοεπιθετικού, Χρήστου Αλμπάνη, από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Πήρε τον αριθμό "7", που είχε πέρυσι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ανακοινώθηκε και η απόκτηση του 25χρονου γκολκίπερ, Μάκη Γιαννίκογλου.

Παίκτης της ΑΕΚ κι επίσημα είναι ο Χρήστος Αλμπάνης. Ο 23χρονος Έλληνας μεσοεπιθετικός αφήνει τον Απόλλωνα Σμύρνης μετά από τρία χρόνια και για τα επόμενα τρία θα φορά τη φανέλα της Ένωσης.

Οι "κιτρινόμαυροι" ανακοίνωσαν (το είχε κάνει ο Απόλλων Σμύρνης την Τετάρτη 23 Μαΐου) απόκτησή του από την "Ελαφρά Ταξιαρχία", ενώ το συμβόλαιο είναι τριετούς διάρκειας. Το Sport24.gr σας είχε παρουσιάσει το προφίλ του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της ΑΕΚ. Η μεταγραφή στη Βέρντερ σε ηλικία 14,5 ετών, ο επαναπατρισμός για τον Απόλλωνα, η ρήξη χιαστού, τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά κι η αγάπη για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά.

Μάλιστα ο Αλμπάνης επέλεξε το νούμερο "7" στην φανέλα, το οποίο άφησε φεύγοντας ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Και φυσικά την Πέμπτη (28/6), ο ποδοσφαιριστής θα δώσει κανονικά το παρών στα Σπάτα, για να πιάσει δουλειά με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

ΣΤΑ "ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ" ΚΙ Ο ΓΙΑΝΝΙΚΟΓΛΟΥ

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του Χρήστου Αλμπάνη, η Ένωση προχώρησε και στην ανακοίνωση του Μάκη Γιαννίκογλου. Ο 25χρονος γκολκίπερ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ομάδα των Ιωαννίνων, θα συμπληρώσει την τριάδα των γκολκίπερ μαζί με τους Βασίλη Μπάρκα και Παναγιώτη Τσιντώτα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ