ΗΡΑΚΛΗΣ

Επικεντρώνεται σε Ζαβρλ

Επικεντρώνεται σε Ζαβρλ
Μπουμπένκο

Ο Γιάνεζ Ζαβρλ είναι ο πρώτος μεταγραφικός στόχος του Ηρακλή. Σε δεύτερη μοίρα Κόρεν, Μισούρα

Ο Ζαβρλ αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και μέρες φέρεται να υπάρχει ουσιαστικά ήδη μία συμφωνία με την διοίκηση του Ηρακλή και αναμένεται να έρθει ακόμα και στην διάρκεια της εβδομάδας στην Θεσσαλονίκη. Τελευταίος σταθμός για τον Ζαβρλ ήταν η Νορβηγική Μπραν, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στην Σλόβαν Λουμπλιάνας και την Ντομζάλε.
Ο Σλοβένος διεθνής έμεινε ελεύθερος τον Αύγουστο προλαβαίνοντας να παίξει σε τρία παιχνίδια του Κυπέλλου UEFA. Η χαμηλή του πάντως απόδοση στην ομάδα της Νορβηγίας, είχε να κάνει κατά κύριο λόγο εξαιτίας ενός τραυματισμού που είχε και ο οποίος τον ανάγκασε να χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν παίζοντας μόλις σε 7 παιχνίδια.

Στα αγωνιστικά μετά την χθεσινή πρωινή προπόνηση τελευταία για το 2006 στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα ο Γιόζεφ Μπουμπένκο έδωσε ρεπό για σήμερα στους παίκτες του που θα επιστρέψουν από αύριο στις 15:00 και πάλι στις προπονήσεις.

Μόνοι τους χθες γυμνάστηκαν οι Δρούγας, Περπερίδης, Πρίττας, Γιάντσης και Φορτούζι, με τους δύο τελευταίους να ανεβάζουν ρυθμούς και να έχουν πολλές πιθανότητες από την ερχόμενη Τρίτη να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα.

Παπαζαχαρίας και Παπαποστόλου συνέχισαν σε πρόγραμμα γυμναστηρίου, ενώ ο Δέντσας προπονήθηκε κανονικά με τους νέους του συμπαίκτες. Απόντες ήταν οι Γεωργιάδης, Πουρσανίδης και Κατσαμπής, καθώς είχαν εξασφαλίσει άδεια από τον προπονητή τους.






TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ