ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έπεσαν οι υπογραφές για το VAR

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ "ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΜΕΣΑ ΤΠΕ (VAR)" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ "ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΜΕΣΑ ΤΠΕ (VAR)" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το VAR μπαίνει στη ζωή μας για τα καλά και στον Sport24 Radio 103,3 ακούστηκαν όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με το πώς και από πότε θ' αρχίσει να λειτουργεί αυτός ο... νέος βοηθός των διαιτητών και στη χώρα μας (AUDIO).

Ο δημοσιογράφος του Sport24 Radio 103,3, Κώστας Γουλής ανέλυσε στον αέρα της εκπομπής "Το 10 το Κακό" όλες τις λεπτομέρειες για την λειτουργία του VAR στη χώρα μας, σημειώνοντας ότι η σύμβαση χρησιμοποίησης της νέας τεχνολογίας υπογράφηκε.

Παράλληλα, ακούστηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής το σχέδιο ώστε το VAR, πέραν της Super League και του Κυπέλλου, να χρησιμοποιηθεί και στην Super League 2. Επίσης, μπορείτε ν' ακούσετε παρακάτω πολλές ενδιαφέρουσες ειδήσεις σχετικά με τον "Ψηφιακό Μετασχηματισμό Ελληνικού Ποδοσφαίρου με Σύγχρονα Μέσα", έτσι, ονομάζεται η σύμβαση για το VAR:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ