ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επεισόδια στο Σπάρτακ Τρνάβα - Σλόβαν Μπρατισλάβας, διεκόπη οριστικά ο αγώνας

Επεισόδια στο Σπάρτακ Τρνάβα - Σλόβαν Μπρατισλάβας, διεκόπη οριστικά ο αγώνας
Τα επεισόδια στο Σπάρτακ - Σλόβαν PRINTSCREEN

Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ ο αγώνας ανάμεσα στην Σπάρτακ Τρνάβα και τη Σλόβαν Μπρατισλάβα, αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League, καθώς σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια.

Η Σπάρτακ Τρναβα υποδεχόταν τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στο ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος Σλοβακίας. Ο αγώνας ξεκίνησε, όμως διεκόπη οριστικά έπειτα από σοβαρά επεισόδια που ξέσπασαν.

Συγκεκριμένα, περίπου στο 15ο λεπτό, οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ έγιναν μάχες σώμα με σώμα, όπως και ανταλλαγές καπνογόνων. Μάλιστα, υπήρξε και τραυματίας, ο οποίος δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, η "σπίθα" άναψε από την κερκίδα των οπαδών της Σλόβαν, με καπνογόνο που κατέληξε στον αγωνιστικό χώρο.

Η κατάσταση ηρέμησε όταν η αστυνομία επενέβη, ενώ άδειασε και η θύρα, στην οποία βρίσκονταν οι οπαδοί των φιλοξενούμενων. Οι δύο ομάδες περίμεναν στα αποδυτήρια, αλλά ο διαιτητής διέταξε την οριστική διακοπή του αγώνα.

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας είναι αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον όμιλο του Europa Conference League. Επίσης, βασικός για την Σπάρτακ Τρνάβα ήταν ο Κυριάκος Σαββίδης.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ