ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Άγριες συμπλοκές οπαδών της Ρίβερ και της Ράσινγκ σε αυτοκινητόδρομο του Μπουένος Άιρες

Στιγμιότυπο από τα επεισόδια της Ρίβερ με τη Ρασίνγκ
Στιγμιότυπο από τα επεισόδια της Ρίβερ με τη Ρασίνγκ PRINT SCREEN

Οι οπαδοί της Ρίβερ Πλέιτ και της Ράσινγκ διασταυρώθηκαν σε διόδια σε αυτοκινητόδρομο του Μπουένος Άιρες και ήρθαν σε σύγκρουση με πέτρες, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δύο ηλικιωμένοι.

Ένα ακόμα επεισόδιο οπαδικής βίας σημειώθηκε στην Αργεντινή, αυτή τη φορά όμως εκτός αγωνιστικών χώρων, ανάμεσα σε οπαδούς της Ρίβερ Πλέιτ και της Ράσινγκ.

Οι οπαδοί των δύο ομάδων διασταυρώθηκαν σε διόδια σε αυτοκινητόδρομο που συνδέει το Μπουένος Άιρες με τη Λα Πλάτα, ενώ οι οπαδοί της Ρίβερ ταξίδεψαν για να δουν από κοντά την εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας τους με τη Σαρμιέντο και οι οπαδοί της Ράσινγκ επέστρεφαν από το παιχνίδι με την Τίγκρε. Οι οπαδοί της Ράσινγκ φαίνεται να είναι εκείνοι που ξεκίνησαν το επεισόδιο, ρίχνοντας πέτρες στο λεωφορείο των οπαδών της Ρίβερ.

Έπειτα οι οπαδοί των δύο ομάδων βγήκαν έξω από τα οχήματα και άρχισαν τις άγριες συμπλοκές με χτυπήματα και πέτρες. Από τα επεισόδια δύο ηλικιωμένοι άνθρωποι κατέληξαν στο νοσοκομείο με ελαφρούς μώλωπες, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη, όπως αναφέρει το TyC Sports.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ