ΑΡΗΣ

Εντιαγέ: "Ήταν μία σημαντική νίκη στην οποία δείξαμε χαρακτήρα"

Ο Εντιαγέ στην αναμέτρηση του Άρη με τον ΠΑΟΚ
Ο Εντιαγέ στην αναμέτρηση του Άρη με τον ΠΑΟΚ INTIME

Ο Μπαντού Εντιαγέ μετά τη νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ ανέφερε πως η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα και ήταν μία συγγνώμη για την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Άρης επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα σε ένα παιχνίδι που στιγματίστηκε από επεισόδια και διακοπή. Μετά το τέλος του αγώνα ο Μπαντού Εντιαγέ, ο οποίος μοίρασε και την ασίστ στον Μαντσίνι στο νικητήριο γκολ, ανέφερε πως η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα. Ακόμη τόνισε πως αυτό το τρίποντο ήταν μία συγγνώμη για τη βαριά ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εντιαγέ:

Για την ασίστ του: "Το τελείωμα ήταν του Ντάνιελ. Έκανε εξαιρετικό άγγιγμα και τελείωμα. Αν δεν έκανε αυτό το τελείωμα, δεν θα μιλούσαμε για αυτή τη φάση. Σημασία έχει το γκολ".

Για τη νίκη, μετά την βαριά ήττα: "Ήταν καταστροφή η τελευταία εβδομάδα. Ήταν κάτι που δεν θα ξεχάσουμε. Σήμερα, ήταν μια ευκαιρία να αγωνιστούμε, να πετύχουμε μια σημαντική νίκη. Ήταν όντως μια σημαντική νίκη, στην οποία δείξαμε χαρακτήρα. Κατά κάποιο τρόπο, είναι σαν μια συγγνώμη προς τους φιλάθλους μας για την τελευταία αγωνιστική.

Πράγματα σαν αυτά συμβαίνουν. Έχουμε παίκτες που έχουν χαρακτήρα και προσωπικότητα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την βαριά ήττα της τελευταίας εβδομάδες. Το σημαντικό είναι να προχωράς. Δεν προλαβαίνεις να σκύψεις κεφάλι γιατί υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια. Μπορέσαμε και αντιδράσαμε για να έρθει η νίκη σήμερα".

Για το πώς είναι να μπαίνει στην θέση του Μπερτόγλιο: "Υπάρχει ένας Φακούντο, ένας Μπερτόγλιο. Είναι ένας. Μας λείπει πολύ. Είναι πολύτιμος για εμάς".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ