ΑΡΣΕΝΑΛ

Έντεγκαρντ: "Ευτυχώς, το σουτ ήταν καλό και μπήκε"

Ο Μάρτιν Έντεγκαρντ στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό
Ο Μάρτιν Έντεγκαρντ στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό EUROKINISSI

O Νορβηγός μεσοεπιθετικός της Άρσεναλ, Μάρτιν Έντεγκαρντ, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό (1-3), για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τους "16" του Europa League.

Ο Έντεγκαρντ παραχώρησε δηλώσεις στo τηλεοπτικό κανάλι "BT Sport", στην οποία ανέφερε ότι ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος τόσο για τη νίκη της Άρσεναλ επί του Ολυμπιακού για το πρώτο σκέλος της φάσης των "16" του Europa League, όσο και για το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα των "Gunners".

Το γκολ του Έντεγκαρντ κόντρα στον Ολυμπιακό:

Ο 22χρονος Νορβηγός μεσοεπιθετικός ανέφερε μεταξύ άλλων: "Είναι μία πολύ μεγάλη νίκη για εμάς, ένα σπουδαίο αποτέλεσμα με τρία γκολ μακριά από την έδρα μας. Κερδίζοντας σε τέτοιες διοργανώσεις είναι πάντα υπέροχο".

"Η νοοτροπία και η μαχητικότητα της Άρσεναλ είναι το κάτι άλλο. Ένιωσα σαν στο σπίτι μου από την πρώτη μέρα. Είμαι πολύ χαρούμενος και με ευχαριστεί που βοήθησα την ομάδα μου να πάρει τη νίκη".

Για το γκολ που πέτυχε: "Ήθελα να κάνω σουτ στη εστία, ευτυχώς το σουτ ήταν καλό και μπήκε. Νιώθω σαν στο σπίτι μου από την πρώτη μέρα, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και αισθάνομαι όμορφα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ