CHAMPIONS LEAGUE

Ένσταση από τον ΠΑΟΚ, επαφές με UEFA

Ένσταση από τον ΠΑΟΚ, επαφές με UEFA

Ο Γκέρμαν Τσιτσιακόφ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ έκανε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες για το θέμα της Μέταλιστ και μετά το τέλος του αγώνα έγινε ένσταση για αντικανονική της συμμετοχή στην διοργάνωση. Σύσκεψη στην UEFA την Πέμπτη.

Σε "πηγαδάκι" που υπήρχε μετά το τέλος του αγώνα με την Μέταλιστ ο Γκέρμαν Τσιτσιακόφ τόνισε στους εκπροσώπους Τύπου πως ο ΠΑΟΚ προέβη σε όλες τις απαιραίτητες ενέργειες για την προστασία της ομάδας στο θέμα που έχει προκύψει με την Μέταλιστ.

" Ο ΠΑΟΚ έκανε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την προστασία της ομάδας αφού υπάρχει το θέμα της Μέταλιστ με την UEFA", φέρεται να είπε ο Τσιτσιακόφ. Μάλιστα μετά το ματς έγινε ένσταση από τον ΠΑΟΚ για αντικανονική συμμετοχή της Μέταλιστ στη διοργάνωση.

Αυτό που ζητάει ο ΠΑΟΚ από την UEFA είναι στην κληρωτίδα το μπαλάκι να γράφει "Μέταλιστ ή ΠΑΟΚ". Οι εκτιμήσεις που υπάρχουν στον "Δικέφαλο" γι' αυτό είναι 50%-50% ενώ και η Ελληνική Ομοσπονδία έχει ενεργοποιηθεί για το όλο ζήτημα.

Στον ΠΑΟΚ έχουν ενημερωθεί πως την Πέμπτη στις 10 το πρωί θα γίνει σύσκεψη στην UEFA για το ζήτημα της Μέταλιστ αλλά ο "Δικέφαλος" μπορεί να ενημερωθεί ακόμη και λίγο πριν την κλήρωση για το ζήτημα, όπως λένε στην ομάδα.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ