ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ενημέρωση της UEFA για την 4η αλλαγή στα ματς

Ενημέρωση της UEFA για την 4η αλλαγή στα ματς
AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Η UEFA ενημέρωσε τις ομοσπονδίες για τις διαφοροποιήσεις που έχουν αποφασιστεί στον αριθμό των αλλαγών που δικαιούνται οι ομάδες στους αγώνες των διοργανώσεων της για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Η UEFA ενημέρωσε τις ομοσπονδίες μέλη της για τις διαφοροποιήσεις που έχουν αποφασιστεί στον αριθμό των αλλαγών που δικαιούνται οι ομάδες στους αγώνες των διοργανώσεων της για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Η πιο σημαντική αλλαγή αφορά στο δικαίωμα που δίνεται στις ομάδες να πραγματοποιήσουν τέταρτη αλλαγή, αν ο αγώνας πάει στην παράταση. Ο κανονισμός αυτός ισχύει σε αγώνες του Champions League, του Europa League, του UEFA Super Cup, του Champions League Γυναικών και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών.

Ακόμη και αν μια ομάδα δεν εξαντλήσει τις τρεις αλλαγές που δικαιούται στη διάρκεια των ενενήντα λεπτών, θα έχει το δικαίωμα στην παράταση να κάνει συνολικά τέσσερις αλλαγές (για παράδειγμα, δύο στην κανονική διάρκεια και δύο στην παράταση).

Στο UEFA Youth League και στους αγώνες των διοργανώσεων της UEFA σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων Παίδων U17, Νέων U19, Νεανίδων U19 και Κοριτσιών U17, οι ομάδες θα δικαιούνται να κάνουν μέχρι και πέντε αλλαγές.

Για να μην προκαλούνται καθυστερήσεις από διακοπές για αλλαγές, η κάθε ομάδα θα μπορεί να εξαντλήσει τις πέντε αλλαγές της, διακόπτοντας τον αγώνα μάξιμουμ τρεις φορές στο δεύτερο ημίχρονο.

AP Photo/Thanassis Stavrakis

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ