PREMIER LEAGUE

Σάλος με το φύσημα της μύτης του Φαμπίνιο πάνω από τον Αζάρ

Chelsea's Eden Hazard, left, duels for the ball with Liverpool's Fabinho during the English Premier League soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, April 14, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Chelsea's Eden Hazard, left, duels for the ball with Liverpool's Fabinho during the English Premier League soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, April 14, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο τηλεοπτικός φακός έδειξε τον Φαμπίνιο να φυσάει τη μύτη του προς την πλευρά του πεσμένου Αζάρ, με αποτέλεσμα να μπει στο στόχαστρο κατά τη διάρκεια του Λίβερπουλ-Τσέλσι (VIDEO).

Κατά πολλούς το ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Τσέλσι για την 34η αγωνιστική της Premier League ήταν από τα πλέον κρίσιμα στην προσπάθεια των "κόκκινων" να επιστρέψουν στο θρόνο μετά από 29 χρόνια καθώς παίζοντας με τους Λονδρέζους έβγαλαν όλα τα θεωρητικά δύσκολα ματς από την πλάτη τους και πέταξαν το μπαλάκι στην Σίτι που έχει να παίξει ακόμα με Τότεναμ και Γιουνάιτεντ.

Το πόσο μεγάλη ένταση δημιούργησε πάντως το συγκεκριμένο ζευγάρι, μπορεί να το αντιληφθεί κανείς και από τη σκόνη που σήκωσε μία φάση η οποία δεν ήταν μέσα στα highlights του αγώνα.

Ναι, η καρφωτή κεφαλιά του Μανέ έγινε θέμα. Ναι, το εξωπραγματικό γκολ του Σαλάχ τρέλανε τους φανς της Λίβερπουλ.

Υπήρχε όμως και μία ακόμα φάση που "συγκίνησε" τον κόσμο των social media και είχε για πρωταγωνιστές τον Εντέν Αζάρ και τον Φαμπίνιο.

Ήταν η στιγμή που ο Βέλγος διεθνής μεσοεπιθετικός ήταν ξαπλωμένος στο έδαφος και δεχόταν τις περιποιήσεις του ιατρικού επιτελείου της Τσέλσι, με τον Φαμπίνιο να βρίσκεται κοντά και τον τηλεοπτικό φακό να τον εμφανίζεει να φυσάει τη μύτη του προς το μέρος του Αζάρ.

Ήταν από πάνω του ή μήπως επρόκειτο για ένα ακόμα τρικ του φωτογραφικού φακού; Επρόκειτο για μία χειρονομία εντελώς αθώα ή εμπεριείχε δόλο που θα έπρεπε να κάνει τον Μάικλ Όλιβερ να παρέμβει και να τιμωρήσει τον Βραζιλιάνο μέσο των "κόκκινων";

Όλα αυτά έγινα θέμα συζήτησης στα social media στο περιθώριο του αγώνα, με αρκετούς από τους οπαδούς της Τσέλσι να ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του Φαμπίνιο και εκείνους της Λίβερπουλ να τον υπερασπίζονται, υποστηρίζοντας πως η γωνία λήψης ήταν εκείνη που μπέρδεψε πολύ κόσμο αναφορικά με την απόσταση που είχαν οι δύο παίκτες.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ