ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εν αναμονή της απόφασης

Εν αναμονή της απόφασης

Ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία-υποστήριξη του φακέλου από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο, ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής της UEFA.

Ο κ. Αλαφούζος επιστρέφει στην Αθήνα μετά από εξαντλητική “ανάκριση” δύο ωρών, με αντικείμενο την βιωσιμότητα του οικονομικού πλάνου εξυγίανσης της πράσινης ΠΑΕ.

Οι άνθρωποι της UEFA αναγνώρισαν την τεράστια διαφορά της εικόνας, σε σχέση με πέρσι το καλοκαίρι, ωστόσο επέμειναν ιδιαίτερα στον τρόπο και χρόνο εξυπηρέτησης των οφειλών, κυρίως των διακανονισμών προς ποδοσφαιριστές, είτε βρίσκονται, είτε όχι στο παρόν ρόστερ.

Ο κ. Αλαφούζος ανέλυσε όλα όσα έχουν ήδη γίνει προς την κατεύθυνση εξυγίανσης, περιέγραψε όσα ακόμη στοχεύει άμεσα η διοίκηση να ολοκληρώσει και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα των μελών της επιτροπής για περίπου δύο ώρες (13:30-15:30).

Ακόμη και στους στενούς συνεργάτες του, οι οποίοι επικοινώνησαν μαζί του μετά το πέρας της διαδικασίας, δεν έκανε το παραμικρό σχόλιο σε ό,τι αφορά στην επιτυχία της αποστολής και απλά συνέστησε υπομονή. Άλλωστε δεν αποκλείεται να γνωρίζουμε τα αποτελέσματα ακόμη και μέσα στις αμέσως επόμενες ώρες

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ