ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εμβιλά: "Στόχος η πρόκριση στους ομίλους του Champions League, μας περιμένουν δύσκολα ματς"

Ο Εμβιλά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Σλόβαν
Ο Εμβιλά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Σλόβαν INTIME SPORTS

Σε ρυθμούς του πρώτου αγώνα εναντίον της Μακάμπι Χάιφα και γενικά προκριματικών του Champions League κινείται πια ο Ολυμπιακός και ο εκ των πρωταγωνιστών των ερυθρόλευκων, Γιαν Εμβιλά, μίλησε για τα παιχνίδια με τους Ισραηλινούς και τους στόχους της πειραϊκής ομάδας.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και πλέον ο Ολυμπιακός κινείται σε ρυθμούς Champions League, με τη Μακάμπι Χάιφα να είναι η αντίπαλός του.

Ο Γιαν Εμβιλά, μίλησε για τα παιχνίδια με τους Ισραηλινούς, τονίζοντας πως στόχο της πειραϊκής ομάδας είναι η πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

"Η προετοιμασία πήγε πολύ καλά, δεν θα πρέπει να λάβουμε υπόψη τα αποτελέσματα των αγώνων, αλλά να σκεφτούμε τι έχουμε κερδίσει έστω και υποσυνείδητα από αυτά τα παιχνίδια. Γι' αυτό λέγονται φιλικά παιχνίδια, δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, αλλά να παίξουμε και να κερδίσουμε πράγματα μέσα από αυτά τα ματς" τόνισε ο Γάλλος κεντρικός μέσος μιλώντας στην κάμερα του Olympiacos TV.

"Όλοι ξέρουμε πως έχουμε δουλέψει πολύ και θα συνεχίσουμε να προπονούμαστε ακόμη περισσότερο για να είμαστε σε αυτή την πρώτη μεγάλη δοκιμασία που έχουμε (σ.σ. με τα παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα)", πρόσθεσε και συνέχισε:

"Η προετοιμασία γίνεται για να είμαστε έτοιμοι την πρώτη ημέρα που θα δώσουμε το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Σε όλα τα επίπεδα υπάρχουν διάφοροι στόχοι και για εμένα και για την ομάδα, αλλά σε αυτή τη φάση που μιλάμε είναι η πρόκριση στο Champions League.

Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος που του αξίζει να έχει μία θέση σε μία μεγάλη διοργάνωση, όμως αυτό θα περάσει μέσα από πολύ δύσκολα παιχνίδια, με πρώτο αυτό απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα. Θα πάμε όπως λέμε βήμα βήμα, θα πάρουμε τους στόχους μας έναν έναν και ο μεγάλος στόχος είναι να βρεθούμε στη φάση των ομίλων".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ