ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εμβιλά: "Να ξεχάσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος"

Ο Γιαν Εμβιλά
Ο Γιαν Εμβιλά EUROKINISSI

Ο Γιαν Εμβιλά έκανε δηλώσεις στη NOVA ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού στην έδρα του ΠΑΟΚ για την τέταρτη αγωνιστική των playoffs και τόνισε πως θα πρέπει όλοι στην ομάδα του να ξεχάσουν την κατάκτηση του τίτλου..

Ο Γιαν Εμβιλά παραχώρησε δηλώσεις στη NOVA ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (18/4, Novasports 1HD) για την 4η αγωνιστική των playoffs. Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι πρέπει η ομάδα του να ξεχάσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να επικεντρωθεί στα επόμενα παιχνίδια για τη Super League Interwetten και το Κύπελλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη NOVA:

Για το γεγονός πως σκοράρει και αν τον βοηθάει στο να αποδίδει καλύτερα: "Είναι παρά πολλά πράγματα που με κάνουν να αποδίδω καλά. Είναι η ομάδα, οι συμπαίκτες μου το σταφ. Λαμβάνω πολλή αγάπη από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Νιώθω τη στήριξη του κόσμου και του προπονητή οπότε νιώθω απελευθερωμένος. Όμως σημασία έχει να κερδίσει η ομάδα".

Για τις αλλαγές στο σχηματισμό της ομάδας: "Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει για τα συστήματα και για το ποιοι είναι οι κατάλληλοι. Όσες φορές μου ζητήθηκε κάτι φώναξα παρών. Είμαι πάντα εδώ για να ακολουθήσω τις οδηγίες και δεν μου αρέσει να παραπονιέμαι για τυχόν αλλαγές σε θέσεις και συστήματα. Αυτή είναι η ποδοσφαιρική μου φιλοσοφία και δεν την αλλάζω γιατί ο προπονητής μου έχει δείξει απόλυτη εμπιστοσύνη και θέλω να την ανταποδώσω".

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ ανέφερε: "Θα είναι δύσκολο τα πράγματα δεν είναι εύκολα εκεί. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ξεχάσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να συγκεντρωθούμε γιατί μπορεί να είμαστε πρωταθλητές αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με το επόμενο παιχνίδι μας. Θέλουμε να δώσουμε μία καλή εικόνα και γι' αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και κυρίως να πάμε με αποφασιστικότητα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ