ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εμβιλά: "Με Πόρτο και Σίτι χάσαμε βαθμούς από ατομικά λάθη"

Ο Γιαν Εμβιλά  με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο ματς κόντρα στον Άρη για την Super League
Ο Γιαν Εμβιλά με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο ματς κόντρα στον Άρη για την Super League EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιαν Εμβιλά έδωσε συνέντευξη στην "Equipe" ενόψει του κρίσιμου εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με την Μαρσέιγ, με τον 30χρονο μέσο να μιλάει για τα λάθη που προηγήθηκαν και να ξεκαθαρίζει πως τώρα βρίσκεται σε τοπ φόρμα.

Εξαιρετικά ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα παρουσία του στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Γιαν Εμβιλά.

Ο πρώην άσος της Σεντ Ετιέν παραχώρησε συνέντευξη στη μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γαλλίας, "Equipe", και σε αυτήν μίλησε για το πώς έχουν κυλήσει οι πρώτοι μήνες στους Πειραιώτες, ενώ αναφέρθηκε και στα μέχρι στιγμής πεπραγμένα της ομάδας του στις πρώτες 4 αγωνιστικές των ομίλων του Champions League και ενόψει του σπουδαίου ραντεβού (1/12, 22:00, COSMOTE SPORT 2HD) απέναντι στην Μαρσέιγ στο "Βελοντρόμ".

"Η νίκη απέναντι στην Μαρσέιγ μάς έδωσε αυτοπεποίθηση επειδή ήταν το πρώτο ματς στο φετινό Champions League και έπρεπε να μπούμε από νωρίς στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Ήταν πολύ σημαντική νίκη από ψυχολογική άποψη.

Εάν είναι πλέον στόχος η τρίτη θέση; Δεν έχουμε συζητήσει πολύ για αυτό. Στα ματς που ακολούθησαν αυτό της πρεμιέρας με την Μαρσέιγ υπήρχαν αρκετές στιγμές που θα θέλαμε να μην είχαν συμβεί.

Στην Πόρτο χάσαμε από ατομικά λάθη ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει την ισοπαλία. Με την Μάντσεστερ Σίτι το ίδιο, στο πρώτο ημίχρονο τους σεβαστήκαμε πάρα πολύ", τόνισε χαρακτηριστικά ο Εμβιλά σε συνέντευξή του στην "Equipe" ενώ για το γεγονός πως εμφανίζεται αναγεννημένος στους πρωταθλητές Ελλάδας, είπε:

"Δεν θεωρώ πως διανύω τη δεύτερη νιότη μου, είμαι μόλις 30 ετών. Δουλεύω σκληρά και στην αρχή τα πράγματα δεν ήταν εύκολα για μένα. Στο πρώτο μου ματς έγινα αλλαγή στο ημίχρονο γιατί δεν ήμουν έτοιμος.

Τώρα όμως είμαι σε τοπ φόρμα, είναι η καλύτερη περίοδος της καριέρας μου από την εποχή που έπαιζα στην Ρεν. Πάντα είχα τις ίδιες αρετές, ίσως δεν είχα καταφέρει στο παρελθόν να τις εκμεταλλευτώ τόσο.

Η αλήθεια πάντως είναι πως όταν είσαι πνευματικά δυνατός, τότε μπορείς να πετύχεις αυτό που θέλεις στον κόσμο. Εάν δεν έχεις αυτοπεποίθηση δεν μπορείς να εκφραστείς στο 100%".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΡΣΕΙΓ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ