ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Εμπαπέ: "Θα παίζω στην Παρί και την επόμενη σεζόν, θα τιμήσω το συμβόλαιό μου"

Ο Εμπαπέ μετά την αναμέτρηση ανάμεσα στην Παρί και την Στρασμπούρ
Ο Εμπαπέ μετά την αναμέτρηση ανάμεσα στην Παρί και την Στρασμπούρ 2023 AP PHOTO/JEAN-FRANCOIS BADIAS

Οι φήμες για το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ είναι πολλές, ο ίδιος ωστόσο ξεκαθάρισε πως θα εκπληρώσει το συμβόλαιο που έχει με την Παρί, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2025.

Οι φήμες που αφορούν στο μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ είναι πάντα παρούσες. Ο Γάλλος σούπερ σταρ επέκτεινε το συμβόλαιό του με την Παρί τον Μάιο του 2022 βάζοντας την υπογραφή του σε συμφωνία με διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2028.

Ο Εμπαπέ την Κυριακή (28/5) αναδείχθηκε ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Ligue 1 και στο περιθώριο της εκδήλωσης ρωτήθηκε για το μέλλον του. Ο Γάλλος παίκτης ξεκαθάρισε πως θα εκπληρώσει το συμβόλαιό του με τους Παριζιάνους.

"Είμαι ευγνώμων που έχω αφήσει το όνομά μου στην ιστορία του πρωταθλήματος της πατρίδας μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση. Θα παίζω στην Παρί και την επόμενη σεζόν, έχω ένα συμβόλαιο το οποίο θα τιμήσω" ανέφερε συγκεκριμένα.

Ο Εμπαπέ ανήκει στην Παρί από το καλοκαίρι του 2018 όταν τον απέκτησε από την Μονακό για 180.000.000 ευρώ. Με τη φανέλα των Παριζιάνων έχει παίξει σε 259 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με 211 γκολ και 98 ασίστ.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ