ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Εμπαπέ: Μπάχαλο με τους χορηγούς για τη φωτογράφιση που δεν συμμετείχε ο Γάλλος σταρ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας στο Euro 2020
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας στο Euro 2020 © 2021 MARKO DJURICA / AP IMAGES

Η απόφαση του Κιλιάν Εμπαπέ να μην συμμετάσχει στη φωτογράφιση της εθνικής Γαλλίας για διαφημιστική καμπάνια έχει προκαλέσει μπάχαλο, με τον αντιπρόεδρο γνωστής αλυσίδας fast food να αναφέρει πως θα κινηθούν νομικά εναντίον του Γάλλου σταρ. Δήλωση που όμως, διέψευσε η εταιρεία.

Η διαμάχη ανάμεσα στον Κιλιάν Εμπαπέ και τη Γαλλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για το ζήτημα των δικαιώματα προβολής του έλαβε τέλος, ωστόσο πρόλαβε να δημιουργήσει πρόβλημα.

Όπως έγινε γνωστό, η διαφημιστική καμπάνια στην οποία αρνήθηκε αρχικά να συμμετάσχει ο Γάλλος σταρ ήταν για την KFC, με τον αντιπρόεδρος, Αλέν Μπεράλ, να αναφέρει πως ο όμιλος σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον του 24χρονου.

"Πληρώσαμε για κάτι ξεκάθαρο. Εάν χρειαστεί, θα διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας", δήλωσε ο Μπεράλ στο Sport Business Club.

Από τη μεριά της ωστόσο, η εταιρεία ακολούθησε μία πιο ουδέτερη πολιτική, ξεκαθαρίζοντας πως όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος του ομίλου αφορούσαν την προσωπική του άποψη και σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζουν τη θέση της εταιρείας.

"Η γαλλική KFC λυπάται για τα λόγια που ειπώθηκαν και μεταφέρθηκαν στα μέσα ενημέρωσης. Αυτές είναι προσωπικές απόψεις, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζουν τη θέση της εταιρείας", δήλωσαν στο Reuters.

Η KFC επιθυμεί επίσης, να διευκρινίσει ότι ο Αλέν Μπεράλ δεν μίλησε εκ μέρους της εταιρείας, αλλά στο πλαίσιο μιας ιδιωτικής συνομιλίας κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που αφορούσε τα καθήκοντά του ως προέδρου της National Basketball League.

Η συνεργασία μεταξύ της KFC και της Ποδοσφαιρικής Γαλλικής Ομοσπονδίας (FFF) ήταν πάντα συνεργασία περηφάνειας για την εταιρεία.

Η γαλλική KFC έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ικανότητα της FFF να βρίσκει λύσεις για όλους τους συνεργάτες και παίκτες της, συμπεριλαμβανομένου του Κιλιάν Εμπαπέ, του οποίου είμαστε από τους πρώτους υποστηρικτές στη Γαλλία".

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ