ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Εμπαπέ: Man of The Match στην απίστευτη ανατροπή της Γαλλίας επί του Βελγίου

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας απέναντι στην Ουαλία (2 Ιουνίου 2021)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας απέναντι στην Ουαλία (2 Ιουνίου 2021) @ 2021 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αναδείχθηκε Man of The Match για την εμφάνισή του στην αναμέτρηση της εθνικής Γαλλίας κόντρα στο Βέλγιο στα ημιτελικά του Nations League, όπου οι τρικολόρ με καταπληκτική ανατροπή στο τέλος προκρίθηκαν στον τελικό της Κυριακής (10/10) με την Ισπανία.

Η Γαλλία αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στο Βέλγιο στα ημιτελικά του Nations League, χάρη στους Καρίμ Μπενζεμά, Κιλιάν Εμπαπέ και Τεό Ερναντέζ πανηγύρισε μία τρομερή ανατροπή, επικρατώντας με 3-2 και προκρίθηκε στον τελικό, όπου θα συναντήσει την Κυριακή (10/10, 21:45, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE SPORT24) την Ισπανία.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν για μία ακόμα φορά ο Εμπαπέ, ο οποίος συνέβαλε στα μέγιστα για τη μεγάλη νίκη των τρικολόρ, έχοντας απολογισμό μία ασίστ και ένα γκολ.

Ο 22χρονος Γάλλος αρχικά, στο 62' έκανε την πάσα στον Μπενζεμά, ο οποίος γύρισε και σούταρε στη γωνία του Κουρτουά για να μειώσει σε 2-1. Επτά λεπτά μετά, ο Εμπαπέ ήταν εκείνος που θα βρει δίχτυα, ισοφαρίζοντας για την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ από την άσπρη βούλα.

Η μεγάλη εμφάνιση του νεαρού σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν και η σημαντική απόδοσή του τον έχρισαν πολυτιμότερο παίκτη της αναμέτρησης.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ NATIONS LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΒΕΛΓΙΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ