ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Εμπαπέ: Η Παρί τον άφησε απλήρωτο τον Σεπτέμβριο και τον εκνεύρισε

Ο Κιλιάν Εμπαπέ της Παρί σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Νις για τη Ligue 1 2022-2023 στο "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι | Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022
Ο Κιλιάν Εμπαπέ της Παρί σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Νις για τη Ligue 1 2022-2023 στο "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι | Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022 © 2022 AURELIEN MORISSARD/ASSOCIATED PRESS

Η Equipe αποκάλυψε ένα σημαντικό λόγο για τον οποίο ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι εκνευρισμένος με την Παρί κι αυτός είναι επειδή τον Σεπτέμβριο έμεινε απλήρωτος!

Ο Κιλιάν Εμπαπέ βρίσκεται στην προετοιμασία της εθνικής Γαλλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022, όμως η Equipe βρήκε την ευκαιρία να προχωρήσει σε νέες αποκαλύψεις σχετικά με τη σχέση του με την Παρί και δη την ένταση που προκλήθηκε στις αρχές Οκτωβρίου.

Ο 23χρονος σούπερ σταρ εμφανιζόταν έτοιμος να φύγει από το σύλλογο ακόμα και τον Ιανουάριο, υποστηρίζοντας ότι ο σύλλογος τον "πρόδωσε" και δεν τήρησε τις συμφωνίες που είχαν συνάψει οι δύο πλευρές.

Το γαλλικό έντυπο δίνει μία πιο αναλυτική εικόνα για το πρόβλημα που προέκυψε μεταξύ των δύο πλευρών, το οποίο γιγαντώθηκε από μία πληρωμή που δεν έγινε όπως θα έπρεπε.

Ο Εμπαπέ είναι ο πιο καλά αμειβόμενος αθλητής του κόσμου αυτήν την περίοδο, αφού σε βάθος τριετίας, θα εισπράξει 636.000.000 ευρώ από την Παρί, βάσει συμβολαίου. Οι απολαβές του χωρίζονται σε μηνιαίο μισθό, σε μηνιαίες δόσεις, μπόνους αφοσίωσης, πριμ και διάφορα άλλα, μόνο που δεν του καταβλήθηκαν όλα εγκαίρως.

Σύμφωνα με την Equipe, ο Εμπαπέ ήταν απλήρωτος τον Σεπτέμβριο και μέχρι τις 11 Οκτωβρίου, όταν η Marca έριξε τη... βόμβα περί φυγής του, δεν είχαν μπει χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό του. Μόνο δύο ημέρες αργότερα μπήκε ένα ποσό που αφορούσε τον Σεπτέμβριο, το οποίο όμως δεν ήταν ολόκληρο.

Το δημοσίευμα πιθανολογεί ότι αυτή η καθυστέρηση αφορά την προσπάθεια της Παρί να συμμορφωθεί με τους κανονισμούς του Financial Fair Play, σε μία εποχή που οι ζημίες στον ισολογισμό της ξεπερνούν τα 300.000.000.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ