ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Εμπαπέ: Αν δεν υπογράψει στη Ρεάλ, η ομάδα δεν πρόκειται να τον πλησιάσει ξανά

Ο Κιλιάν Εμπαπέ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ © 2022 JEREMIAS GONZALEZ/AP IMAGES

Σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο του ESPN, Ροντρίγκο Φάε, η Ρεάλ δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με την περίπτωση του Κιλιάν Εμπαπέ, αν ο 23χρονος δεν αποδεχθεί την πρόταση που του έχει καταθέσει η ομάδα.

Μέχρι πριν λίγες μέρες δημοσιεύματα ήθελαν τη Ρεάλ να βρίσκεται σε θέση ισχύος έναντι της Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ, ενώ σύμφωνα με το Athletic οι δύο πλευρές ήρθαν σε προφορική συμφωνία, κάτι το οποίο όμως δεν επιβεβαιώνεται από την οικογένεια του 23χρονου.

Οι μερένγκες έχουν προσφέρει ένα μυθικό συμβόλαιο στον Γάλλο διεθνή, ενώ του επιτρέπουν να έχει τον απόλυτο έλεγχο των δικαιωμάτων της εικόνας του.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε νωρίτερα την Παρασκευή (20/5) η μητέρα του, Φάζια Λαμαρί, ο 23χρονος δεν έχει αποφασίσει ακόμα, ενώ οι προτάσεις των δύο ομάδων είναι παρόμοιες. Μάλιστα, οι Παριζιάνοι είναι διατεθειμένοι να του δώσουν πλήρη έλεγχο στο πρότζεκτ του συλλόγου, που σημαίνει ότι θα μπορεί να αποφασίζει για μεταγραφές, προσλήψεις ή απολύσεις προπονητών.

Αν ο Εμπαπέ αποφασίσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί, τότε η Ρεάλ δεν πρόκειται να ασχοληθεί ποτέ ξανά με την περίπτωσή του, σύμφωνα με τον, Ισπανό δημοσιογράφο του ESPN, Ροντρίγκο Φάε.

Θυμίζουμε ότι ο Εμπαπέ θα ανακοινώσει την Κυριακή την απόφαση για το μέλλον του, όπως έχει γράψει και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΓΑΛΛΙΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ