ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Εμπαπέ: "Άφησα στον Μέσι το πέναλτι από σεβασμό, το δεύτερο μου το έδωσε και το έχασα"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει με τον Λιονέλ Μέσι αφού σκόραρε στο Παρί - Λειψία
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει με τον Λιονέλ Μέσι αφού σκόραρε στο Παρί - Λειψία © 2021 CHRISTOPHE ENA / AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ υπέδειξε τον Λιονέλ Μέσι για την εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε η Παρί Σεν Ζερμέν στο73' απέναντι στη Λειψία, εξηγώντας στη συνέχεια ότι πρόκειται για σεβασμό, καθώς είναι ο καλύτερος παίκτης παγκοσμίως.

Η Παρί Σεν Ζερμέν προηγήθηκε χάρη στο γκολ του Κιλιάν Εμπαπέ στο Παρκ Ντε Πρενς απέναντι στη Λειψία (3-2) για την 3η αγωνιστική του Champions League, ωστόσο χρειάστηκε η συμβολή του Λιονέλ Μέσι και τα δύο γκολ που πέτυχε για να πανηγυρίσει η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο το τρίποντο.

Το δεύτερο γκολ του Αργεντινού προήλθε από την άσπρη βούλα, με τον Εμπαπέ να του παραχωρεί το ένα από τα δύο πέναλτι που κέρδισαν οι Παριζιάνοι στην αναμέτρηση. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο 22χρονος φορ εξήγησε ότι από σεβασμό άφησε τον Pulga να το εκτελέσει. Μάλιστα, για μία ακόμα φορά τον αποθέωσε, υποστηρίζοντας πως είναι μεγάλο προνόμιο που η ομάδα του Παρισιού τον έχει στο ρόστερ της.

"Είναι το φυσιολογικό, είναι σεβασμός! Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. έρχεται στην ομάδα μας. Είναι προνόμιο. Πάντα έλεγα ότι είναι προνόμιο να παίζει μαζί μας. Υπάρχει πέναλτι, το εκτέλεσε, τελεία. Στο δεύτερο, μου είπε "πάρτο", ήταν στο τέλος, μου το έδωσε, το πήρα και το έχασα", σημείωσε ο Γάλλος σταρ στο Canal+.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΛΕΙΨΙΑ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ