ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Εμπαπέ: "Αφήνω τους άλλους να μιλάνε για το συμβόλαιό μου, δεν είναι προτεραιότητα για μένα"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει το γκολ του απέναντι στην Μπρεστ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει το γκολ του απέναντι στην Μπρεστ © 2021 DANIEL COLE/AP IMAGES

Ο Κίλιαν Εμπαπέ παραχώρησε δηλώσεις (και) στη Gazzetta dello Sport όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι, τονίζοντας ότι προετεραιότητα για εκείνον είναι να τα πάει καλά στο γήπεδο με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι το πρόσωπο των ημερών, αφενός γιατί κατέκτησε το βραβείο του παίκτη της χρονιάς στο Globe Soccer Awards 2021 στο Ντουμπάι, αφετέρου γιατί μπαίνει στους τελευταίος έξι μήνες του συμβολαίου του και είναι ελεύθερος να συζητήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει καλοκαιριού.

Μετά τις δηλώσεις του στο CNN, ο Γάλλος επιθετικός των Παριζιάνων μίλησε και στην Gazzetta dello Sport για το συγκεκριμένο ζήτημα, τονίζοντας ότι παραμένει συγκεντρωμένος στο γήπεδο. Την ίδια στιγμή τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η Ρεάλ θέλει να υπογράψει το προσύμφωνο όσο το δυνατόν γρηγορότερα, για να διασφαλίσουν ότι θα μετακινηθεί στη Μαδρίτη το καλοκαίρι.

"Το συμβόλαιό μου λήγει σε έξι μήνες, αλλά είμαι συγκετρωμένος στον αγωνιστικό χώρο. Αφήνω τους άλλους να μιλάνε για μένα, τότε σίγουρα θα υπάρχει συζήτηση για την κατάσταση του συμβολαίου, καθώς ο χρόνος περνάει, αλλά δεν είναι κάτι που επείγει", ανέφερε μεταξύ άλλων στην ιταλική εφημερίδα ο Εμπαπέ.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ