ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Εμμανουηλίδης: Ρήξη χιαστού και τέλος η σεζόν για τον Έλληνα εξτρέμ

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης
Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης GONZALES PHOTO/ALAMY/VISUALHELLAS.GR

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης στάθηκε άτυχος καθώς υπέστη ρήξη χιαστών και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν με τη Βέιλε.

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης στάθηκε άτυχος καθώς υπέστη ρήξη χιαστών σε μια από τις προπονήσεις της Βέιλε στη διάρκεια της προετοιμασίας της στην Τουρκία για το δεύτερο μισό της σεζόν και τις επόμενες μέρες θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Κάτι το οποίο σημαίνει πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους 6-7 μήνες.

Ο ίδιος με μήνυμα του στο instagram αναφέρθηκε στον τραυματισμό του και ανέφερε πως θα επιστρέψει πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους:

"Δυστυχώς εδώ και 4-5 μέρες έχει επιβεβαιωθεί το χειρότερο σενάριο για τον τραυματισμό μου στην προπόνηση κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας (ρήξη χιαστού). Ο συγκεκριμένος τραυματισμός θα με κρατήσει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν. Το μόνο που έχω να πω είναι πως στη ζωή μου έχω δώσει πολύ μεγαλύτερες μάχες απ' ότι η συγκεκριμένη και θα επιστρέψω ακόμα καλύτερος και πιο δυνατός έχοντας κοντά μου ανθρώπους που με αγαπάνε και με στηρίζουν και τη πίστη μου στο θεό".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ