ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Εμμανουηλίδης: Η αποθέωση μετά τα δύο γκολ με τους οπαδούς της Βέιλε να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης μετά τη νίκη επί της Νικόπινγκ με 2-0 | 7 Αυγούστου 2022
Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης μετά τη νίκη επί της Νικόπινγκ με 2-0 | 7 Αυγούστου 2022 PRINT SCREEN

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών της Βέιλε μετά τα δύο γκολ επί της Νικόπινγκ ενώ ο ίδιος στις δηλώσεις του τόνισε πως στόχος του είναι η επάνοδος της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης πέτυχε δύο γκολ στη νίκη της Βέιλε επί της Νικόπινκγ την Κυριακή (7/8) το απόγευμα και οδήγησε την ομάδα του στην τρίτη νίκη της σε τρία ματς στο πρωτάθλημα της Β' Δανίας με τη Βέιλε να είναι πρώτη στη βαθμολογία.

Ο Έλληνας εξτρέμ ο οποίος σε τρία ματς έχει τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ μετά το τέλος της αναμέτρησης έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών οι οποίοι στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν φώναζαν συνέχεια το όνομα του ενώ ο ίδιος πήγε προς την κερκίδα για να τους ευχαριστήσει.

Ο 21χρονος επιθετικός ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης και μετά το τέλος έκανε δηλώσεις στο λογαριασμό της ομάδας στο instagram σημειώνοντας αρχικά:

"Αισθάνομαι υπέροχα όταν σκοράρω και βοηθάω την ομάδα να κερδίζει. Σε αυτή την ομάδα έχουμε ένα μότο "όλοι μαζί είμαστε καλύτεροι", οπότε χωρίς τους συμπαίκτες μου δεν μπορώ να κάνω κάτι. Οπότε θα ήθελα να τους ευχαριστήσω".

Ενώ για την αναμέτρηση και τις δυσκολίες της είπε:

"Ξέραμε πριν το παιχνίδι ότι θα ήταν αρκετά δύσκολο και στο τέλος εμείς το κάναμε εύκολο με την ποιότητα μας και τη δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις και το βγάζουμε στο γήπεδο. Έπρεπε να "καθαρίσουμε" το παιχνίδι νωρίτερα. Το καλό είναι πως δημιουργήσαμε ευκαιρίες και μετά το δεύτερο γκολ ήταν ευκολότερο για εμάς να πάρουμε τη νίκη εντός έδρας".

Ενώ για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι σημείωσε:

"Δημιούργησαν υπέροχη ατμόσφαιρα και θέλουμε αν τους ευχαριστήσουμε. Έχουμε έναν στόχο την επιστροφή μας στη πρώτη κατηγορία, εκεί που πρέπε να είναι η ομάδα".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ