ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Εμμανουηλίδης: Γκολάρα με τη Βέιλε στη νίκη επί NFC, έφτασε τα τέσσερα σε τρία ματς

Εμμανουηλίδης: Γκολάρα με τη Βέιλε στη νίκη επί NFC, έφτασε τα τέσσερα σε τρία ματς
PRINTSCREEN

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης σκόραρε ξανά με τη Βέιλε για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος κόντρα στην Νικόμπινγκ και οδήγησε την ομάδα του στην τρίτη νίκη σε τρία ματς. Ο 21χρονος εξτρέμ πέτυχε δύο γκολ εκ των οποίων το ένα με πανέμορφη λόμπα.

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης είναι "on fire" στη Δανία και το αποδυκνύει σε κάθε αγωνιστική πλέον. Την Κυριακή το απόγευμα η Βέιλε υποδέχτηκε τη Νικόμπινγκ στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της και ο 21χρονος επιθετικός πέτυχε δύο τέρματα, εκ των οποίων το δεύτερο, στο 82' ήταν εξαιρετικό καθώς επιχείρησε πανέμορφη λόμπα πάνω από τον γκολκίπερ.

Με τα δύο γκολ που σημείωσε έφτασε τα τέσσερα γκολ σε τρία σερί παιχνίδια. Το 1-0 έγινε όταν ο Εμμανουηλίδης δέχτηκε την παράλληλη μπαλιά από τα δεξιά στο 38' και με διαγώνιο πλασέ στην απέναντι γωνία από το ύψος του πέναλτι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο Έλληνας εξτρέμ κέρδισε και πέναλτι στο 50' το οποίο εκτέλεσε ο Πασού αλλά έστειλε τη μπάλα έξω. Το 2-0 έγινε στο 82' όταν ο Εμμανουηλίδης πήρε τη μπάλα στα δεξιά της επίθεσης και πέτυχε ένα πανέξυπνο τέρμα.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ