ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έμεινε στο μηδέν το Μούρα - Λουντογκόρετς, ζευγάρι που βλέπει στο δρόμο του ο Ολυμπιακός

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση Μούρα - Λουντογκόρετς για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση Μούρα - Λουντογκόρετς για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League

Όλα ανοιχτά παραμένουν στο ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει η αντίπαλος του Ολυμπιακού, αν οι Πειραιώτες προκριθούν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, με Μούρα και Λουντογκόρετς να κολλούν στο 0-0 στο πρώτο τους ματς.

Χωρίς νικήτρια αλλά και χωρίς γκολ έληξε η αναμέτρηση της σλοβένικης Μούρας με την βουλγαρική Λουντογκόρετς για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τρίτο γύρο, αν οι Πειραιώτες ξεπεράσουν το εμπόδιο της Νέφτσι.

Η Λουντογκόρετς ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, ολοκληρώνοντας το ματς με κατοχή στο 70%, ωστόσο οι μεγάλες φάσεις έλειψαν από το ματς. Είναι χαρακτηριστικό πως οι φιλοξενούμενοι -που είναι θεωρητικά το φαβορί για να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση έχοντας μεγαλύτερη ποιότητα αλλά και εμπειρία σε σχέση με την αντίπαλό της- είχαν 10 τελικές προσπάθειες εκ των οποίων μολις 1 εντός στόχου.

Στον αντίποδα η Μούρα προσπάθησε να κρατήσει το μηδέν στο πρώτο της παιχνίδι στο πλαίσιο του Champions League και το πέτυχε, με τους Σλοβένους να έχουν 7 τελικές αλλά περισσότερες από την Λουντογκόρετς εντός εστίας (2-1).

Μούρα - Λουντογκόρετς 0-0 (Highlights):

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ