LA LIGA

Έλτσε - Ατλέτικο 0-2: Κλείδωσε το Champions League και μαθηματικά

Οι παίκτες της Ατλέτικο πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Εσπανιόλ για τη La Liga 2021-2022 στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο", Μαδρίτη | Κυριακή 17 Απριλίου 2022
Οι παίκτες της Ατλέτικο πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Εσπανιόλ για τη La Liga 2021-2022 στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο", Μαδρίτη | Κυριακή 17 Απριλίου 2022 © 2022 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Η εκτός έδρας νίκη της Ατλέτικο με 2-0 επί της Έλτσε για την 36η αγωνιστική της La Liga έδωσε και τυπικά το "εισιτήριο" για το επόμενο Champions League στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Η Ατλέτικο θα βρεθεί και τη νέα σεζόν στους ομίλους του Champions League, αφού η νίκη 2-0 στο Έλτσε της έδωσε την απαιτούμενη διαφορά έξι βαθμών από την Μπέτις, με δύο αγωνιστικές να απομένουν στη La Liga και το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία.

Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος για μεγάλο διάστημα, με τους "ροχιμπλάνκος" να μην μπορούν να βρουν στόχο στις τελικές προσπάθειές τους. Σε μία από τις ελάχιστες επικίνδυνες προσπάθειες στο 1ο ημίχρονο, ο Ματέους Κούνια έδωσε προβάδισμα ενός γκολ στην Ατλέτικο.

Το 2ο ημίχρονο άρχισε με την ίδια εικόνα, μέχρι που στο 62' ο Ροντρίγκο ντε Πολ διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενουμένων. Με το 2-0 υπέρ τους, οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε οπισθοχώρησαν και επιχείρησαν να χτυπήσουν στην κόντρα. Αν και δεν βρήκαν άλλο γκολ (ακυρώθηκε μέσω VAR στις καθυστερήσεις το τρίτο), πήραν το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

Τα αποτελέσματα της 36ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της La Liga

Τα αποτελέσματα της 37ης αγωνιστικής

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΤΛΕΤΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ