ΕΛΛΑΔΑ

Ζουράρις: "Ο Ολυμπιακός έχει ταλέντο στο να κλέβει παιχνίδια 30 χρόνια"

Απονομή του βραβείου εκπαιδευτικής προσφοράς σε παραμεθόριες περιοχές από την UNESCO, την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016.
(EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
Απονομή του βραβείου εκπαιδευτικής προσφοράς σε παραμεθόριες περιοχές από την UNESCO, την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) EUROKINISSI

O Κωνσταντίνος Ζουράρις παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό κι αναφέρθηκε στο περιβόητο σύνθημα που είπε για τον Ολυμπιακό, προχωρώντας σε νέες αιχμηρές δηλώσεις κατά των "ερυθρολεύκων".

Μια άστοχη τοποθέτηση του Υφυπουργού Παιδείας, Κώστα Ζουράρι, σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά.

Όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής, Kωνσταντίνος Μπογδάνος ζήτησε από τον Υφυπουργό Παιδείας να κλείσει με μία "δήλωση που θα κάνει ντόρο", εκείνος απάντησε με μέρος ενός υβριστικού κατά των φίλων του Ολυμπιακού συνθήματος.

Η ατάκα του ήταν η εξής: "Επειδή είμαι στον Πειραιά, βουντού, βουντού και μια καρφίτσα μαύρη... Γιατί εγώ είμαι ΠΑΟΚάρα. Και μετά, επειδή θα μας κόψουν, θα πούμε μπιμπ, μπιμπ, μπιμπ καθίσανε δέκα χιλιάδες γαύροι".

Η... δράση, όπως ήταν φυσικό, έφερε αντίδραση διά "στόματος" Κώστα Καραπαπά. Με αφορμή το ντόρο που δημιουργήθηκε γύρω απ' τη συγκεκριμένη κίνηση, ο Υφυπουργός Παιδείας παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό "Arena fm 89,4" και μεταξύ άλλων τόνισε:

"Τα συνθήματα που βγάζουν στην εξέδρα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι απλούστατα αριστουργήματα για ανθολόγιο. Το σύνθημα αυτό είναι αριστουργηματικό, το βουντού βουντού. Ήμουν στην περιοχή του γαύρου σε βαζέλικο κανάλι. Τι να έλεγα;

Λογικό είναι να αντιδρούν ο Καραπαπάς και ο Ολυμπιακός. Δεν έχουν το εύρος να δεχτούν την πλάκα. Έχουν ταλέντο στο να κλέβουν παιχνίδια 30 χρόνια. Τα έχω ζήσει τόσα χρόνια. Ούτε ο Λοβέρδος έχει χιούμορ. Καλό παιδί αλλά δεν έχει χιούμορ".

Για τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ: "Ήμουν στο ματς με τον Πανιώνιο που ήμασταν κακοί. Κάτι πρέπει να κάνει ο Ίβιτς να τους ξυπνάει. Τα πρώτα 5 λεπτά κοιμούνται. Η ομάδα κατεβαίνει και χάνει στην Αθήνα. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό".

Για τους Τσακαλώτο και Σαββίδη: "Ο Τσακαλώτος κατέβαινε από την Ολλανδία 8 χρονών και δεν τον έπαιζαν οι άλλοι αν δεν ήταν ΠΑΟΚ. Έτσι έγινε ΠΑΟΚ. Είναι ευάρεστη η πίεση να θες να κάνεις κάποιον ΠΑΟΚτσή. Εμένα με έκανε η γιαγιά μου η Πολίτισσα. Τον έχω συναντήσει τον Ιβάν 2-3 φορές, αλλά όχι κατ’ ιδίαν. Μια χαρά τα πάει. Δεν έχω να του πω τίποτα. Απλά να φροντίσει που ρίχνει τα λεφτά του".

Tέλος, επεσήμανε: "Ο ελληνικός λαός είναι πρωταθλητής στη σάτιρα. Αν δεν τη καταλάβεις τη σάτιρα τι να πεις. Ας πούμε το 'Και μυαλό να είχα πάλι ΠΑΟΚ θα ήμουν'. Αυτοσαρκαστικό υπέροχο…"

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ