ΕΛΛΑΔΑ

Υπουργός αθλητισμού Βουλγαρίας: "Το ΟΑΚΑ μπορεί να φιλοξενήσει πρεμιέρα και τελικό Μουντιάλ 2030"

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ / ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ / ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο υπουργός αθλητισμού της Βουλγαρίας, Κράσεν Κράλεφ, υποστήριξε ότι ο ΟΑΚΑ μπορεί να φιλοξενήσει το εναρκτήριο ματς και τον τελικό του Μουντιάλ 2030, σε περίπτωση που η κοινή υποψηφιότητα με Ελλάδα, Σερβία και Ρουμανία αναλάβει τη διοργάνωση.

Κοινή υποψηφιότητα για τη διοργάνωση τόσο του Euro 2028, όσο και του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2030 θα καταθέσουν οι Ελλάδα, Σερβία, Ρουμανία και Βουλγαρία, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της δεύτερης, Αλεκσάνταρ Βούτσιτς στις 22 Δεκεμβρίου λίγο μετά την ολοκλήρωση της συνόδου συνεργασίας στο Βελιγράδι, με τη συμμετοχή των Αλέξη Τσίπρα, Μπόικο Μπορίσοφ και Βιόριτσα Νταντσίλα.

Ο υπουργός αθλητισμού της Βουλγαρίας, Κράσεν Κράλεφ, ποστήριξε ότι ο ΟΑΚΑ μπορεί να φιλοξενήσει το εναρκτήριο ματς και τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2030 σε περίπτωση φυσικά που η κοινή υποψηφιότητα με Ελλάδα, Σερβία και Ρουμανία αναλάβει τη διοργάνωση.

"Πρέπει να φτιάξουμε τέσσερα νέα γήπεδα. Το δύο θα είναι στη Σόφια, το ένα στο Πλόβντιβ και το άλλο στη Βάρνα. Η Ρουμανία έχει μόνο ένα γήπεδο που πληροί της προϋποθέσεις της FIFA. Η Ελλάδα έχει το ΟΑΚΑ που μπορεί να φιλοξενήσει το εναρκτήριο ματς και τον τελικό με μια μικρή ανακαίνιση", υποστήριξε ο Κράλεφ στο Btv.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ