ΕΛΛΑΔΑ

Υπόκλιση Φορτούνη σε Αντετοκούνμπο, Κάρι, Κόμπι και Πόποβιτς

EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μία συνέντευξη διαφορετική από όλες τις άλλες έδωσε ο Κώστας Φορτούνης καθώς απαντησε σε ερωτήσεις αναφορικά με την έτερη μεγάλη του αγάπη πλην του ποδοσφαίρου: το μπάσκετ (VIDEO).

Είναι με διαφορα ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που παίρνουν μέρος στη Super League τα τελευταία χρόνια, ωστόσο πέρα από αυτό το χαρακτηριστικό, υπάρχει και κάτι άλλο για το οποίο είναι διάσημος ο Κώστας Φορτούνης.

Αυτό δεν είναι άλλο από το πάθος του για την πορτοκαλί θεά πέρα από την ασπρόμαυρη, με τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού να παραχωρεί συνέντευξη στο κανάλι της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στο Youtube και να μιλάει αποκλειστικά και μόνο για μπάσκετ.

Για τους παίκτες που θαυμάζει στο NBA, την κορυφαία του πεντάδα, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τη θέση που θα τον χρησιμοποιούσε σε ποδοσφαιρικό αγώνα ήταν ο ίδιος ο προπονητής, αλλα και για τον αγαπημένη του όλων των εποχών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Φορτούνης για:

Τον αγαπημένο του σύχρονο παίκτη στο NBA: "Μου αρέσει πάρα πολύ ο Κάρι για τον τρόπο που σουτάρει και την ευκολία με την οποία σκοράρει από το τρίποντο".

Τον αγαπημένο του παίκτη όλων των εποχών: "Μου αρέσει πάρα πολύ ο Κόμπι Μπράιαντ, ήταν ένας πλήρης παίκτης που τα είχε όλα. Έχει κερδίσει πάρα πολλούς τίτλους και τον θαυμάζω".

Την ομάδα που υποστηρίζει στο NBA: "Τους Γουόριορς".

Τον προπονητή που εκτιμάει: "Θα έλεγα τον Πόποβιτς που έχει πάρα πολλά χρόνια στους Σαν Αντόνιο, έχει κάνει μία πάρα πολύ καλή δουλειά και όλοι του το αναγνωρίζουν".

Τη θέση που θα έπαιζε αν ήταν μπασκετμπολίστας: "Είμαι λίγο κοντός, για πλέι μέικερ καλός θα ήμουν".

Υπόκλιση Φορτούνη σε Αντετοκούνμπο, Κάρι, Κόμπι και Πόποβιτς
EUROKINISSI

Για τη θέση που θα έβαζε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε αγώνα ποδοσφαίρου αν ήταν ο ίδιος προπονητής: "Θα τον έβαζα σέντερ φορ, να είναι μέσα στην περιοχή. Είναι ψηλός, θα παίρνει και τις κεφαλιές..."

Για τον καλύτερο πασέρ: "Ο Κρις Πολ".

Για τον καλύτερο σουτέρ: "Ο Τζέιμς Χάρντεν".

Για τον παίκτη με το καλύτερο άλμα: "Ο Γιάννης (Αντετοκούνμπο)".

Για τη δική του Dream Team: "Θα έβαζα τον Στεφ Κάρι, τον Ντουράντ, τον Χάρντεν, τον Γιάννη (Αντετοκούνμπο) και τον Λεμπρόν Τζέιμς".

Για τη σχέση του με το μπάσκετ: "Μου άρεσε και ξεκίνησα από μικρός να παίζω μπάσκετ. Με πήγαινε ο πατέρας μου και έπαιζα, μου άρεσε. Μετά πήγα στο ποδόσφαιρο. Πάντα στο ελεύθερο χρόνο μου παρακολουθούσα και έπαιζα μπάσκετ. Μου αρέσει πάρα πολύ".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ