ΕΛΛΑΔΑ

Βέροια: Αφαίρεση 12 βαθμών για χρέη σε ποδοσφαιριστές

Ο Δημούτσος σε στιγμιότυπο από την αναμέτρηση Αστέρας - Βέροια
Ο Δημούτσος σε στιγμιότυπο από την αναμέτρηση Αστέρας - Βέροια EUROKINISSI SPORTS

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ επέβαλε ποινή αφαίρεσης 12 βαθμών στην Βέροια για χρέη προς τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Σε μπελάδες μπήκε η Βέροια. Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έκρινε ότι η Βέροια 2019 είναι καθολική διάδοχος της υπό εκκαθάριση "ΒΕΡΟΙΑ Π.Α.Ε." και έτσι της επέβαλε ποινή αφαίρεσης 12 βαθμών στην Βέροια για χρέη προς τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα πρόκειται για οφειλές στους Στόιτσεφ, Λάσκαρη, Λινάρδο και Δόρη, δίνοντας προθεσμία πέντε εργάσιμων ημερών για την εξόφλησή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΝΕΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και με το διακριτικό τίτλο «Ν.Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ Π.Α.Ε. 2019», ως καθολικής διαδόχου της υπό εκκαθάριση ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρείας με την επωνυμία "ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ (Γ.Α.Σ.) ΒΕΡΟΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" και το διακριτικό τίτλο "ΒΕΡΟΙΑ Π.Α.Ε.", την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 97/2020 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Μίλος Στόιτσεφ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της ίδιας απόφασης, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΝΕΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και με το διακριτικό τίτλο «Ν.Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ Π.Α.Ε. 2019», ως καθολικής διαδόχου της υπό εκκαθάριση ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρείας με την επωνυμία "ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ (Γ.Α.Σ.) ΒΕΡΟΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" και το διακριτικό τίτλο "ΒΕΡΟΙΑ Π.Α.Ε.", την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 94/2020 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Παύλου Λάσκαρη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της ίδιας απόφασης, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΝΕΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και με το διακριτικό τίτλο «Ν.Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ Π.Α.Ε. 2019», ως καθολικής διαδόχου της υπό εκκαθάριση ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρείας με την επωνυμία "ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ (Γ.Α.Σ.) ΒΕΡΟΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" και το διακριτικό τίτλο "ΒΕΡΟΙΑ Π.Α.Ε.", την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 95/2020 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Παναγιώτη Λινάρδου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της ίδιας απόφασης, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΝΕΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και με το διακριτικό τίτλο «Ν.Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ Π.Α.Ε. 2019», ως καθολικής διαδόχου της υπό εκκαθάριση ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρείας με την επωνυμία "ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ (Γ.Α.Σ.) ΒΕΡΟΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" και το διακριτικό τίτλο "ΒΕΡΟΙΑ Π.Α.Ε.", την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 96/2020 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Αλεξάνδρου Δόρη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της ίδιας απόφασης, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ