ΕΛΛΑΔΑ

Βασιλειάδης: "Σκοπεύουμε να προλάβουμε αυτή τη σεζόν το VAR"

Βασιλειάδης: "Σκοπεύουμε να προλάβουμε αυτή τη σεζόν το VAR"
EUROKINISSI

Ο Γιώργος Βασιλειάδης στη συνέντευξή του στη NOVA ανέφερε πως βούληση της κυβέρνησης, της ΕΠΟ και των FIFA-UEFA είναι να προλάβουν αυτή την σεζόν να είναι έτοιμο το video assistant referee.

Για το περιβόητο video assistant referee μίλησε ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στη NOVA και τόνισε ότι η βούληση της κυβέρνησης, της ΕΠΟ και των FIFA-UEFA είναι να το προλάβουν αυτή την σεζόν.

"Έχουμε ζητήματα τεχνικά. Μαζί με τον Νικό Παππά, τον υπουργό ψηφιακής πολιτικής, κοιτάζουμε τα προβλήματα. Οπτικές ίνες που χρειάζονται ας πούμε. Βέβαια, στα ελληνικά γήπεδα δεν έχουμε τουαλέτες, τι οπτικές ίνες. Υπάρχει όμως η βούληση και σκοπεύουμε να προλάβουμε τη χρονιά. Δουλεύουμε σε αυτή την κατεύθυνση.

Είναι μεγάλο στοίχημα για να φύγουν οι σκιές. Είναι η μόνη λύση για να τελειώσουμε με την καχυποψία. Και υπάρχει κοινή βούληση με την UEFA και τη FIFA και τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ. Έχω την αίσθηση ότι υπάρχει η βούληση και των μεγάλων συλλόγων.

Αυτό θέλει περίπου ένα εξάμηνο, όχι μόνο για τις υποδομές. Αλλά και για να γίνει η εξοικείωση, η εκμάθηση και λοιπά. Ίσως το δούμε στην τελική φάση του Κυπέλλου. Είναι ένα μεγάλο στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί, η μάχη κατά των σκιών, να φύγει αυτή η αρρώστια", ανέφερε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός αθλητισμού.

Παράλληλα, μίλησε και για τον Βίτορ Μέλο Περέιρα, εγκωμιάζοντας τον, αναφέρθηκε στο παρελθόν του στην διαιτησία και είπε πως πιστεύει ότι θα ανταπεξέλθει στο ρόλο του. Τον χαρακτήρισε σοβαρό και περιμένει το πείραμα με τον ξένο αρχιδιαιτητή στην ΚΕΔ να επιτύχει στην πράξη.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ