ΕΛΛΑΔΑ

Βασιλειάδης: "Ούτε παράγκες, ούτε συμμορίες"

Βασιλειάδης: "Ούτε παράγκες, ούτε συμμορίες"
Βασιλειάδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Βασιλειάδης υποστήριξε μετά τον αγώνα της Ελλάδας με τη Βοσνία ότι η οργανωμένη Πολιτεία "δεν δέχεται ούτε παράγκες, ούτε συμμορίες που έχουν καταντήσει το ποδόσφαιρο σε αυτό το σημείο".

Δίπλα στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα παρακολούθησε ο νέος Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, την αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Βοσνία. Μετά την αναμέτρηση στο Φάληρο, υποστήριξε:" Ευχαριστηθήκαμε ποδόσφαιρο. Το θέμα είναι να καταφέρουμε να εμπεδώσουμε στον κόσμο ότι το ποδόσφαιρο είναι γιορτή".

Ευχαριστιόμαστε όλα τα αποτελέσματα, κυρίως όταν τα αποτελέσματα είναι θετικά. Το ματς έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο με την εξέλιξη του παιχνιδιού. Είμαστε ακόμα στο κυνήγι της πρόκρισης. Σήμερα θέλαμε να περάσουμε και ένα μήνυμα, ότι η Πολιτεία είναι εδώ, κάνει το καθήκον της και θα στηρίξει το υγιές κομμάτι του ποδοσφαίρου.

Για την παρουσία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα: "Τα ματς της Εθνικής είναι γιορτή, και όλα τα παιχνίδια ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζονται. Όλο το ποδόσφαιρο και όλος ο αθλητισμός είναι γιορτή. Το έχουμε ξεχάσει αυτό τα τελευταία χρόνια. Έχουμε κάνει το ποδόσφαιρο κυρίως αντικείμενο του κοινού ποινικού δικαίου και της δικαιοσύνης. Επειδή φτάσαμε στο σημείο μηδέν, ελπίζω ότι δεν έχει παρακάτω. Νομίζω ότι μπαίνουμε σε μια άλλη μέρα.

Μέσα στα γήπεδα βλέπω ότι τα πράγματα έχουν μπει σε μια σειρά. Ακόμα θέλουμε πολλά βήματα. Δεν πρόκειται φαινόμενα του παρελθόντος να γίνουν αποδεκτά από την οργανωμένη Πολιτεία. Δεν δέχεται ούτε παράγκες, ούτε συμμορίες που έχουν καταντήσει το ποδόσφαιρο σε αυτό το σημείο. Η επόμενη μέρα θα είναι καλύτερη. Δεν κάνουμε πίσω. Προχωράμε για την εξυγίανση. Επιστροφή σε μια κανονικότητα".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Λύτρωση με γκολάρα του Τζαβέλλα, 1-1 η Εθνική με την Βοσνία
Η κριτική των παικτών της Εθνικής
Η βαθμολογία του ομίλου της Εθνικής
Τα γκολ στο Ελλάδα - Βοσνία

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ