ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βασιλειάδης και Γραμμένος τα είπαν μετά από πολύ καιρό

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΜΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΜΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Οι Γιώργος Βασιλειάδης και Βαγγέλης Γραμμένος είχαν συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα για τρέχοντα θέματα του ποδοσφαίρου και γεφυρώθηκαν οι μεταξύ τους διαφορές.

Ήταν 24 Αυγούστου, όταν κύκλοι του υφυπουργού αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, εξέφραζαν την έντονη δυσαρέσκειά του στο πρόσωπο του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου, θεωρώντας πως πήγε να τινάξει στον αέρα τη σέντρα του πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης ήταν έντονα δυσαρεστημένος με τον Βαγγέλη Γραμμένο και με την στάση που είχε κρατήσει το τελευταίο 24ωρο. Αν και ο ίδιος έδινε εγγυήσεις πως θα περνούσε το 3-1 στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, χωρίς την προσθήκη του μπαράζ για τον 13ο της Super League και τον 2ο της Football League, στην πράξη αυτό δεν συνέβη.

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού είχε συνάντηση σήμερα (8/10) στο γραφείο του με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο. Οι δυο τους συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα για θέματα της επικαιρότητας και για επικείμενες νομοθετικές πρωτοβουλίες και φαίνεται πως οι όποιες διαφορές τους γεφυρώθηκαν.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ