ΕΛΛΑΔΑ

Τζιόλης: "Και πάλι στο χώρο του ποδοσφαίρου, ως προπονητής"

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μία μέρα μετά τη γνωστοποίηση ότι σταματάει από τη δράση, ο Αλέξανδρος Τζιόλης αποκάλυψε ότι τη ζωή μετά το ποδόσφαιρο τη φαντάζεται στον ίδιο χώρο, ως προπονητής. (VIDEO)

Το Σάββατο (23/5) ο Αλέξανδρος Τζιόλης γνωστοποίησε την απόφασή του να σταματήσει από τη δράση, ενώ ανέφερε πως "πλέον ήρθε η κατάλληλη στιγμή ν' αφήσω μέσα μου μια διαδρομή και να ξεκινήσω μια νέα. Με νέες προκλήσεις. Σταματάω την καριέρα μου γεμάτος παραστάσεις, αλλά όχι χορτασμένος. Τα ποδοσφαιρικά μπαίνουν στη ντουλάπα. Η οπτική αλλάζει. Η αγάπη για το ποδόσφαιρο, ποτέ".

Όλοι αναρωτήθηκαν τί είχε στο μυαλό του να κάνει από εδώ και πέρα ο 35χρονος και την Κυριακή (24/5) προχώρησε στην αποκάλυψη, πάλι μέσω twitter: "Για κάθε αθλητή έρχεται το πλήρωμα του χρόνου. Σε αναγκάζει να αφήσεις κάτι που αγαπάς τόσο πολύ. Αν το αγαπάς όμως πάρα πολύ, θα βρεις τρόπο να το υπηρετήσεις διαφορετικά. Τη ζωή μετά το ποδόσφαιρο τη φαντάζομαι στο χώρο του ποδοσφαίρου και πάλι, ως προπονητής".

Δείτε τα δύο πολύ όμορφα video που ανέβασε ο Τζιόλης στον λογαριασμό του στο twitter:


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ