ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσιώλης: "Θα έχει θέματα ο Ολυμπιακός αν δεν κάνει κάτι στα δυο συνεχόμενα ντέρμπι"

SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / EUROKINISSI)
Τσιώλης EUROKINISSI SPORTS

Ο Σάκης Τσιώλης μίλησε για το ελληνικό πρωτάθλημα, για το ματς Κυπέλλου ΠΑΟΚ - Άρης, για τον Ολυμπιακό που θα έχει θέματα αν δεν τα πάει καλά στα δυο σερί ντέρμπι και την ΑΕΛ.

Στο ραδιοφωνικό σταθμό "FAIR PLAY FM 96,1" φιλοξενήθηκε ο γνωστός προπονητής, Σάκης Τσιώλης, όπου τοποθετήθηκε για την επικαιρότητα των ομάδων της Super League, εστιάζοντας αρκετά στον Άρη και στον ΠΑΟΚ. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό, λέγοντας πως θα έχει θέματα αν δεν κάνει κάτι στα δυο συνεχόμενα ντέρμπι με τους "Δικεφάλους", αλλά και στην ΑΕΛ που εργαζόταν παλαιότερα.

Για το σημερινό ντέρμπι Κυπέλλου στην Τούμπα: " Σίγουρα μία ομάδα που κάνει αρκετές αλλαγές χάνει τη συνοχή της. Από εκεί και πέρα σε μεγάλες ομάδες οι παίκτες είναι ικανοί ώστε να ανταποκριθούν στο ρόλο τους. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, με τον Άρη να επιστρέφει και να θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία του. Ξέρω τι σημαίνει το ματς για τον κόσμο του Άρη και του ΠΑΟΚ. Ο Άρης έχει δείξει το στίγμα του στις πρώτες αγωνιστικές, με το γεμάτο Χαριλάου, έχει αλλάξει τα δεδομένα στη Super League".

Για τα παιχνίδια ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης του Σαββατοκύριακου: "Ο ΠΑΟΚ είχε την ουσία. Με το που μπήκε μπροστά στο σκορ ήλεγχε το παιχνίδι. Ήταν μία νίκη, η οποία θα ερχόταν εύκολα ή δύσκολα μετά το πρώτο γκολ. Όσον αφορά το παιχνίδι του Άρη, ήταν ισορροπημένο και θα μπορούσε να λήξει ισόπαλο. Στο ποδόσφαιρο, όμως, υπάρχει πάντα ο αστάθμητος παράγοντας, έγινε μία καραμπόλα και ο ΠΑΣ πήρε τη νίκη. Πάντως, μαθαίνω ότι διαχειρίστηκε καλά αυτή την ήττα και μάλιστα έχει μπροστά του δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια, το σημερινό με τον ΠΑΟΚ και αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα".

Για τον Άρη: "Ο Άρης έχει γυρίσει και… είναι εδώ. Μακάρι να συνεχίσει καλά, καθώς το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από το δυνατό Άρη και τον κόσμο του. Δίνει οξυγόνο ο Άρης, ικανοποιεί τους ποδοσφαιρόφιλους αλλά και τους διοργανωτές. Ο ιδιοκτήτης του Άρη ήξερε από τη Βέροια τι εστί Άρης και τι οραματιζόταν. Οπότε τώρα ζει αυτά που δημιούργησε μέχρι τώρα. Ο άνθρωπος ζει το ποδόσφαιρο. Είναι σημαντικό να υπάρχουν στο ποδόσφαιρο άνθρωποι που παίζουν και γνωρίζουν το άθλημα. Μακάρι ο κόσμος να συνεχίσει να τον βοηθάει, προκειμένου να δίνει ακόμα περισσότερα".

Για το επικείμενο ντέρμπι πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό: "Ο Ολυμπιακός θα δείξει αν μπορεί να μπει ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ. Αν δεν μπορέσει να κάνει κάτι στα δύο συνεχόμενα ντέρμπι, θα έχει θέματα, γιατί δεν είναι ακόμα μία ομάδα που σου δίνει τη σιγουριά. Υπάρχουν τόσοι καινούριοι παίκτες στην ομάδα, άρα… έχει ένα θέμα. Σίγουρα και ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη, αλλά το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό, καθώς θέλει να δείξει ότι γύρισε και διεκδικεί το πρωτάθλημα".

Για τη Λάρισα: "Αυτό που μπορούμε να ευχηθούμε για τη Λάρισα είναι να βρει την ηρεμία της. Να επανέλθει η ηρεμία στο αγωνιστικό τμήμα και τον κόσμο, προκειμένου να μπορέσει να πορευτεί θετικότερα στο πρωτάθλημα. Αν δε συμβεί αυτό, θα έχει προβλήματα. Δε θέλω να μπω σε… ονομαστικά θέματα (σ.σ. Κούγιας), καθώς πάντα οι πρόεδροι έχουν τα ζητήματά τους. Αυτός είναι ο ιδιοκτήτης, αυτός κάνει τη δική του πολιτική κι εσύ βλέπεις αν μπορείς να προχωρήσεις".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ