ΕΛΛΑΔΑ

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: "Ψάξτε την ανομία και στους χούλιγκανς"

Σε επίκαιρη ερώτηση του προέδρου της Αξιοματικής Αντιπολίτευσης ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για θέματα ασφάλειας απαντά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην «ώρα του πρωθυπουργού», σήμερα, 3 Νοεμβρίου 2017.(EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
Σε επίκαιρη ερώτηση του προέδρου της Αξιοματικής Αντιπολίτευσης ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για θέματα ασφάλειας απαντά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην «ώρα του πρωθυπουργού», σήμερα, 3 Νοεμβρίου 2017.(EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης) EUROKINISSI

Ιδιαίτερη αναφορά στην επίθεση στα γραφεία της 24MEDΙΑ και του "Έθνους" έκανε "φωτογραφικά" ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την αντιπαράθεσή του με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την εγκληματικότητα.

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην επίθεση στα γραφεία της 24MEDIA καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην ψάχνει την ανομία μόνο στα Εξάρχεια. Μίλησε "φωτογραφικά" για την επίθεση των χούλιγκανς και κατηγόρησε επίσης τον πρόεδρο της ΝΔ ότι δεν μίλησε για τα τάγματα της ΧΑ.

"Ψάχνετε την ανομία εκεί που συμφέρει την ακροδεξιά ρητορική σας. Την ψάχνετε μόνο στα Εξάρχεια αλλά όχι στους χούλιγκανς που οργανωμένα επιτίθενται σε γραφεία εφημερίδων διότι οι ιδιοκτήτες τους έχουν αντίθεση με τους ιδιοκτήτης της ομάδας τους. Όχι εκεί !", τόνισε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος δεν είχε αναφερθεί στην επίθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Προσχεδιασμένη η επίθεση στην 24MEDIA και το Έθνος
Ο στρατός των τραμπούκων: Συγκλονιστικά βίντεο της δολοφονικής επίθεσης σε 24Media και Έθνος
Ταυτοποιήθηκαν τρεις εκ των δραστών της τραμπούκικης επίθεσης σε 24MEDIA και Έθνος

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ