ΕΛΛΑΔΑ

Τσίπρας μετά το ΠΑΟΚ- ΑΕΚ: "Δεν με ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος"

Σε επίκαιρη ερώτηση του προέδρου της Αξιοματικής Αντιπολίτευσης ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για θέματα ασφάλειας απαντά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην «ώρα του πρωθυπουργού», σήμερα, 3 Νοεμβρίου 2017.(EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
Σε επίκαιρη ερώτηση του προέδρου της Αξιοματικής Αντιπολίτευσης ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για θέματα ασφάλειας απαντά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην «ώρα του πρωθυπουργού», σήμερα, 3 Νοεμβρίου 2017.(EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης) EUROKINISSI

Αποφασισμένος να λάβει δραστικές αποφάσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο εμφανίζεται ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στην Τούμπα παραμερίζοντας το ενδεχόμενο πολιτικό κόστος.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ανακοίνωσε τη διακοπή του πρωταθλήματος μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό, Αλέξανδρο Τσίπρα, και υποστήριξε πως η Κυβέρνηση δεν θα κάνει πίσω μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στην Τούμπα την Κυριακή (11/3) το βράδυ.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός εμφανίζεται σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του να λάβει δραστικές αποφάσεις και να βάλει "το μαχαίρι στο κόκκαλο", θέτοντας σε δεύτερη μοίρα ενδεχόμενο πολιτικό κόστος ως αποτέλεσμα των απόφασεών του.

"Δεν με ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος. Αυτή η ιστορία θα τελειώσει και όλοι θα βρεθούν προ των ευθυνών τους", φέρεται να έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνεργάτες του.

Πηγή: News247.gr

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ