ΕΛΛΑΔΑ

Τσιόδρας: "Κλείνουν γήπεδα λόγω κορονοϊού"

Ενημέρωση για τις εξελίξεις αναφορικά με το νέο κορονοϊό, από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και τον εκπρόσωπο του υπουργείου και επιστημονικό συνεργάτη του ΕΟΔΥ, καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020.
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
Ενημέρωση για τις εξελίξεις αναφορικά με το νέο κορονοϊό, από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και τον εκπρόσωπο του υπουργείου και επιστημονικό συνεργάτη του ΕΟΔΥ, καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020. (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

O εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας, ανακοίνωσε πως οι ομάδες από Αχαία, Ηλεία και Ζάκυνθο θα δίνουν -μέχρι νεωτέρας- χωρίς κόσμο τα εκτός έδρας παιχνίδια τους.

Σε μία σημαντική εξέλιξη στο χώρο του αθλητισμού προχώρησε η κυβέρνηση. Ο Σωτήρης Τσιόδρας, μεταξύ των άλλων μέτρων που ανακοίνωσε την Παρασκευή λόγω της αύξησης των κρουσμάτων του κορονοϊού, έκανε γνωστό πως οι ομάδες από Αχαία, Ηλεία και Ζάκυνθου θα παίζουν κεκλεισμένων των θυρών όταν θα αγωνίζονται εκτός έδρας.

Η απόφαση αυτή ισχύει μέχρι νεωτέρας, με τα επιβεβαιωμένα πλέον κρούσματα στη χώρα μας από τον κορονοϊο να είναι 45 τον αριθμό.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ