Τσιάρτας: "Ο εξοργισμένος κόσμος είναι σαν το τσουνάμι"

Τσιάρτας: "Ο εξοργισμένος κόσμος είναι σαν το τσουνάμι"

Ο Βασίλης Τσιάρτας τοποθετήθηκε για το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα και στηλίτευσε το ότι είναι κλειστό το Μετρό, λέγοντας βέβαια πως ο εξοργισμένος κόσμος είναι σαν το τσουνάμι. Υπέρ της διαδήλωσης οι Γεωργάτος και Κατεργιαννάκης.

Ο Βασίλης Τσιάρτας κάνει πολλές πολιτικές τοποθετήσεις το τελευταίο διάστημα. Άλλοι συμφωνούν μαζί του, άλλοι διαφωνούν, σημασία έχει όμως ότι παίρνει θέση. Το ίδιο έκανε και για το Μακεδονικό, στηλίτευσε το ότι είναι κλειστό το Μετρό, λέγοντας βέβαια πως ο εξοργισμένος κόσμος είναι σαν το τσουνάμι. Για το συλλαλητήριο τοποθετήθηκαν στα social media και οι Γρηγόρης Γεωργάτος και Φάνης Κατεργιαννάκης.

"Κλείστε κ το Μετρό κλείστε τα όλα. Ο εξοργισμένος κόσμος είναι σαν το τσουνάμι. Περνάει από παντού κ σταματάει εκεί που θέλει. Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες...", ανέφερε ο Τσιάρτας στο λογαριασμό του στο Facebook.

ΤΙ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΟΙ ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Όσο για τους Γρηγόρη Γεωργάτο και Φάνη Κατεργιαννάκη, με τον τρόπο τους έδειξαν ότι είναι υπέρ του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία και το θέμα της ονομασίας της FYROM. Αμφότεροι ανέβασαν φωτογραφίες που έδειξαν ξεκάθαρα τη θέση τους...

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24