ΕΛΛΑΔΑ

Τροπολογία για ΠΑΟΚ- Ξάνθη: Προσωπικούς λόγους επικαλέστηκε ο Σαμαράς

Πέμπτη (5η) ημέρα της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής, του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών "Κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020", την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Πέμπτη (5η) ημέρα της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής, του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών "Κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020", την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο Αντώνης Σαμαράς επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους για την απουσία του από την ψήφιση της τροπολογίας για την υπόθεση του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

Το ενδιαφέρον του Μαξίμου εν όψει της σημερινής ψηφοφορίας για την τροπολογία ΠΑΟΚ - Ξάνθη είχε επικεντρωθεί στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που εκλέγονται στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο η έκπληξη ήρθε από τη... Μεσσηνία με την απουσία του Αντώνη Σαμαρά.

Όπως σας ενημερώσαμε ο πρώην πρωθυπουργός δεν παρευρέθηκε στην ψηφοφορία.

Η συγκεκριμένη απουσία όπως ήταν φυσιολογικό δεν πέρασε απαρατήρητη. Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Σαμαράς είχε απουσιάσει και απο την ψηφοφορία για την εκλογή της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου με αφορμή προγραμματισμένο οικογενειακό ταξίδι στις ΗΠΑ, είχε όμως τηρήσει τα προσχήματα στέλνοντας επιστολή με την οποία δήλωνε πως εάν ήταν παρών θα ψήφιζε την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Λίγη ώρα μετά το τέλος της διαδικασίας ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης δέχθηκε πάντως εν τέλει τηλεφώνημα από τον κ.Σαμαρά και όπως είπε σε δημοσιογράφους ο πρώην πρωθυπουργός απουσίασε για "προσωπικούς λόγους" τους οποίους δεν διευκρινισε. Η εξήγηση αυτή πάντως φέρεται να έγινε αποδεκτή από το Μαξίμου, που δεν δίνει άλλες πολιτικές διαστάσεις στο θέμα.

ΠΗΓΗ: NEWS247.GR

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ