ΕΛΛΑΔΑ

VIDEO από τα επεισόδια στον Πειραιά

VIDEO από τα επεισόδια στον Πειραιά

Δείτε σε VIDEO πλάνα από τα επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ φίλων του Ολυμπιακού και αστυνομίας και τις φωτιές που ακολούθησαν στους δρόμους του Πειραιά.

Αστυνομικές δυνάμεις και φίλαθλοι του Ολυμπιακού συγκρούστηκαν στους δρόμους του Πειραιά, κοντά στο ξενοδοχείο "Theoxenia", πριν από ομιλία του Υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Οι φίλαθλοι των "ερυθρολεύκων" παρέμειναν στους δρόμους και μάλιστα έστησαν οδοφράγματα με φωτιές μέσα στους κάδους, εμποδίζοντας την κυκλοφορία (μοναδική εξαίρεση έγινε σε ένα ασθενοφόρο που εμφανίστηκε με προορισμό το "Τζάνειο"). Οι οδοί Ηρώων Πολυτεχνείου και Βασιλίσσης Σοφίας (η οποία οδηγεί προς το λιμάνι του Πειραιά) έχει αποκλειστεί από τους οπαδούς.

Λίγο πριν από τις 19:00, αποχώρησαν ησύχως και αμέσως ανέλαβαν τα πυροσβεστικά οχήματα να σβήσουν τις φωτιές και τα συνεργεία του Δήμου Πειραιά να καθαρίσουν τον χώρο.

Την ίδια στιγμή, μία διμοιρία των ΜΑΤ βρίσκεται έξω από την αστυνομική διεύθυνση Πειραιά, η οποία απέχει περίπου 500 μέτρα από το σημείο.

Περίπου στις 19:15, έφτασε στο ξενοδοχείο ο Υπουργός Οικονομικών για την ομιλία του, συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων, χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.

Το News247.gr πλησίασε το σημείο των συγκρούσεων και κατέγραψε εικόνες από τις φθορές που σημειώθηκαν και από τις φωτιές που άναψαν στους δρόμους μετά από τα επεισόδια.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ