ΕΛΛΑΔΑ

Το Ποτάμι: "Η εγχείρηση πέτυχε, ο ασθενής πεθαίνει..."

Το Ποτάμι: "Η εγχείρηση πέτυχε, ο ασθενής πεθαίνει..."

Ο τομέας αθλητισμού του Ποταμιού εξέδωσε ανακοίνωση για όσα συμβαίνουν στο χώρο του ποδοσφαίρου τις τελευταίες ημέρες, ειδικά μετά το επικείμενο Grexit, το οποίο εισηγήθηκε ο Χέρμπερτ Χούμπελ.

Θέση για όσα συμβαίνουν στον χώρο του ποδοσφαίρου πήρε το Ποτάμι, το οποίο εξέδωσε ανακοίνωση μετά το επικείμενο Grexit, το οποίο εισηγήθηκε ο Χέρμπερτ Χούμπελ. Μεταξύ άλλων, τονίζεται πως Είναι καιρός, κυβέρνηση και παράγοντες, ποδοσφαιρικοί και μη, να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Αναλυτικά:

"Η «εγχείρηση» πέτυχε… ο «ασθενής» πεθαίνει…

Ενώ το πρωτάθλημα Superleague επανεκκινεί το προσεχές Σάββατο, στον όμορφο, ηθικό, αγγελικά πλασμένο κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου, προφανώς μετά την «εξυγίανσή» του, έρχεται η επιστολή του Προέδρου της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA, Herbert Hübel, προς την Επιτροπή Ομοσπονδιών Μελών να ταράξει την «εαρινή ραστώνη» με την απειλή του ποδοσφαιρικού Grexit να επικρέμεται ως συνέπεια της ομόφωνης πρότασης για άμεση αναστολή της ιδιότητας μέλους της Ε.Π.Ο. από τη FIFA.

Δυσκολεύεται κανείς να απαριθμήσει τις αγωνιστικές και οικονομικές συνέπειες μιας τέτοιας εξέλιξης μέσα σε λίγες γραμμές. Είναι καιρός, επιτέλους, κυβέρνηση και παράγοντες, ποδοσφαιρικοί και μη, να αναλάβουν τις ευθύνες τους".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ