ΕΛΛΑΔΑ

Το νέο στολίδι της ZAKCRET

Το νέο στολίδι της ZAKCRET

Tο 15ο κατάστημα της ZAKCRET SPORTS είναι γεγονός!Η ιστορική Αθλητική Γειτονιά της Αθήνας αναβιώνει ξανά! Στην Πανεπιστημίου 64 (πρώην κατάστημα Μετρόπολις).

Tο 15ο κατάστημα της ZAKCRET SPORTS είναι γεγονός! Η ιστορική Αθλητική Γειτονιά της Αθήνας αναβιώνει ξανά! Στην Πανεπιστημίου 64 (πρώην κατάστημα Μετρόπολις) το νέο… κατάστημα της μεγαλύτερα αναπτυσσόμενης ελληνικής αθλητικής αλυσίδας στην Αττική φιλοδοξεί και αναμφίβολα έχει όλα τα εχέγγυα για να το καταφέρει, να καθιερωθεί κάνοντας τη διαφορά στην διάδραση με τον καταναλωτή φιλοξενώντας όλα τα επώνυμα brands!

Ένας μοναδικός χώρος 1000 τμ με εύκολη πρόσβαση. Ο συνδυασμός της πέτρας στον τοίχο με το μωσαικό και τα μεταλλικά στοιχεία ενός κτηρίου του 1908 δημιουργούν ένα εξαίσιο περιβάλλον που «αγκαλιάζει» τον επισκέπτη, ο οποίος έχει την άνεση να δει από κοντά και να κάνει τις επιλογές του ανάμεσα σε πληθώρα προϊόντων. Το κατάστημα είναι χωρισμένο ουσιαστικά σε τέσσερα επίπεδα.

Το -1 και το ισόγειο είναι… αφιερωμένο στους άνδρες με επιλογές από ένδυση και υπόδηση, για running, soccer και basket. Ο ημιόροφος ανήκει στις γυναίκες με στόχευση στην ένδυση και την υπόδηση, ενώ ο 1ος έχει προϊόντα fitness apparel & footwear για τις γυναίκες, καθώς και apparel & footwear για τα παιδιά.

Το νέο κατάστημα της ZAKCRET SPORTS παρουσιάστηκε στον κόσμο με τη αμέριστη βοήθεια του Sport24 Radio 103,3. Σε ρόλο… οικοδεσπότη οι Μηνάς Τσαμόπουλος και Γιώργος Θαναηλάκης με την εκπομπή «Πνίξτε τον φουνταριστό».

Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό υποδεχόμενοι όλους τους καλεσμένους, επώνυμους και μη. Πολύς κόσμος βρέθηκε από νωρίς στο κατάστημα και βέβαια εκατοντάδες ήταν οι περαστικοί που είχαν την ευκαιρία να το δουν εκφράζοντας τον θαυμασμό τους για την εικόνα που αντίκριζαν. Οι εκπλήξεις ήταν πολλές, καθώς εκτός από την έκπτωση 20% καθ” όλη τη διάρκεια της ημέρας κληρώθηκαν και μεγάλα δώρα.

Πιο συγκεκριμένα συλλεκτικά T SHIRT Zakcret sport+Foudaristoi, μπάλλες μπάσκετ Spalding, μπάλες ποδοσφαίρου Nike, T-Shirts Russel Athletics, παπούτσια New Balance, παπούτσια μπάσκετ Nike, παπούτσια Asics Nimbus, ρούχα Bodytalk, backbags Skechers, ενώ ένας υπερτυχερός κέρδισε ένα ταξίδι δύο ατόμων 8-10 Ιουνίου στο πρώτο καλοκαιρινό yoga retreat του Athens Yoga από την Bodytalk.

«Προσφέρει υψηλή ποιότητα»

Παρών στα εγκαίνια ήταν ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού και της Εθνικής, Κώστας Ταρτσαρής, ο οποίος δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για το νέο βήμα της Zakcret. «Γνωρίζω πολύ καλά τη δουλειά όλων των παιδιών. Είμαι πελάτης των καταστημάτων πολλά χρόνια και ξέρω ότι προσφέρουν ότι καλύτερο στον πελάτη. Οι υπάλληλοι είναι καταρτισμένοι κατάλληλα ώστε να προσφέρουν στον πελάτη ότι καλύτερο διαθέτουν. Είμαι σίγουρος ότι και το σημείο που επελέγη για το συγκεκριμένο κατάστημα είναι το ιδανικό. Το κέντρο της Αθήνας πάντα ζητάει υψηλή ποιότητα και βέβαια αυτό το μαγαζί την προσφέρει», τόνισε χαρακτηριστικά.

photo

«Εντυπωσιακό μαγαζί»

Εκεί και ο Δήμος Ντικούδης, ένας παίκτης που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο χώρο του μπάσκετ, με σημαντικές διακρίσεις τόσο σε συλλογικό επίπεδο, όσο βέβαια και με τη «γαλανόλευκη». «Τα μαγαζιά ZAKCRET τα ξέρω πολύ καλά. Είναι από τα σύγχρονα και βρίσκεις πολλά αθλητικά και σε επίπεδο μόδας. Είναι πραγματικά έναν εντυπωσιακό μαγαζί», πρόσθεσε από την πλευρά του.

dikoudis

«Πολλές επιλογές που διευκολύνει τις αγορές»

Από τον χώρο του ποδοσφαίρου παρευρέθηκε ο Βασίλης Τσιάρτας, ο οποίος υπογράμμισε: «Είναι πολύ ωραίο μαγαζί. Είναι σημαντικό να υπάρχει δουλειά για τον κόσμο και ο καθένας να βρίσκει αυτά που θέλει. Πρόκειται για μια πολύ δυνατή αλυσίδα καταστημάτων η οποία διαθέτει τα πάντα και πιστεύω ότι το να έχεις πολλές επιλογές διευκολύνει αφάνταστα και τις αγορές».

tsiartas

«Υπάρχει εξειδίκευση»

Η εξειδίκευση είναι ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει τα καταστήματα της ZAKCRET . Ο δρομέας μεγάλων αποστάσεων και ambassador της Sketchers, Χρήστος Καλλίας, τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση και μοιράστηκε τις σκέψεις του για το νέο αυτό εγχείρημα της εταιρείας. «Το μαγαζί είναι πράγματι πολύ όμορφο. Υπάρχει εξειδίκευση και αυτό είναι σημαντικό. Πολύς κόσμος ασχολείται με το τρέξιμο και έχει πολύς κόσμος που τρέχει υπάρχει εξειδίκευση. Μπορείς κανείς να βρει παπούτσια, για τρέξιμο, μόδας, αλλά και περπατήματος».

kallias

«Σημαντικό ότι βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας»

Από την πλευρά του ο πρωταθλητής στο τένις, Θοδωρής Αγγελίνος, υποστήριξε: «Πρόκειται για ένα πολύ ωραίο μαγαζί σε ένα πολύ ωραίο σημείο. Εύχομαι στα παιδιά ότι καλύτερο. Πρόκειται για μια ελληνική εταιρεία. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβει ο κόσμος ότι υπάρχει μια ελληνική εταιρεία. σε ένα χώρο που υπάρχουν μεγάλες πολυεθνικές και σίγουρα είναι ότι καλύτερο. Είναι βέβαια σημαντικό επίσης ότι βρίσκεται και στο κέντρο της Αθήνας, Η περιοχή κάτω από το Σύνταγμα έχει φτιαχτεί πολύ τα τελευταία χρόνια, αυτό λέγαμε όλο το κέντρο να λάμπει να γίνει ένα κόσμημα. Ευελπιστώ τα επόμενα χρόνια να δούμε το κέντρο να παίρνει και πάλι τα πάνω του».

«Σύγχρονο για όλες τις ηλικίες»

Παρουσίες βέβαια είχαμε και από το χώρο του lifestyle. Ο ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης, έδωσε τη δική του οπτική γωνία. «Πάρα πολύ ωραίο μαγαζί, εξαιρετικά στημένο, όμορφο, νεανικό, σύγχρονο για όλες τις ηλικίες. Προσωπικά είμαι φαν του αθλητικού ντυσίματος».

viska

«Όμορφο κατάστημα»

Ο ηθοποιός και μοντέλο, Δημήτρης Αλεξάνδρου, επισήμανε: «Είναι ένα πολύ όμορφο κατάστημα. Μου αρέσει πολύ γιατί έχει κρατήσει στοιχεία από το παλιό κατάστημα. Ένα πολύ όμορφο κτίριο πέτρινο του 1902 απ’ ότι έμαθα. Ωραία πατώματα, ωραίο κατάστημα, ιστορικό. Ευχόμαστε όλοι καλές δουλειές».

alex

Τέλος το μοντέλο και επιχειρηματίας, Γιώργος Μανίκας υπογράμμισε: « Πρόκειται για ένα εξαιρετικό κατάστημα από μια εταιρεία που έχει αφήσει το στίγμα της. Είναι σε πολύ καλό σημείο και πιστεύω ότι θα έχει μεγαλη επιτυχία».

manikas

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ