ΕΛΛΑΔΑ

Το 13ο Eugenios Gerards Soccer Camp είναι γεγονός

Το 13ο Eugenios Gerards Soccer Camp είναι γεγονός

Θεσμός έχει γίνει πλέον το καμπ που διοργανώνουν κάθε καλοκαίρι οι Ευγένιος Γκέραρντ και Μανώλης Παπαδάκης και όπως ανακοινώθηκε ήδη ξεκίνησαν οι εγγραφές για το φετινό που θα διεξαχθεί σε Αθήνα και Κρήτη στα τέλη Ιουνίου.

Οι ετοιμασίες για το 13ο Eugenios Gerards Soccer Camp που θα διεξαχθεί σε Αθήνα και Κρήτη στα τέλη Ιουνίου και τις αρχές Ιουλίου αντίστοιχα έχουν ξεκινήσει και παράλληλα έχουν ξεκινήσει και οι εγγραφές για τους ενδιαφερόμενους.

Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στο καμπ του οποίου την επίβλεψη έχει ο κ. Ευγένιος Γκέραρντ και ο Μανώλης Παπαδάκης θα μετέχουν 50 πτυχιούχοι προπονητές και γυμναστές σε Αθήνα και Κρήτη ανάμεσα στους οποίους αρκετοί προπονητές από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα πλην του Μανώλη Παπαδάκη παρόντες θα είναι οι Κώστας Ταράσης, Βαγγέλης Σάμιος, Άρης Κυριαζής και Βαγγέλης Μπέκας. Φυσικά όπως συμβαίνει επίσης κάθε χρονιά έτσι και φέτος στην διάρκεια του καμπ θα βρεθούν δίπλα στα μικρά παιδιά διάσημοι ποδοσφαιριστές που πρωταγωνιστούν στην Super League.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Αγαπητοί γονείς και παιδιά, το 13o Eugenios Gerards Soccer Camp 2016είναι γεγονός!

Οι κύριοιΕυγένιος Γκέραρντ καιΜανώλης Παπαδάκης, θα διοργανώσουν και φέτος το κορυφαίο καμπ ποδοσφαίρου της Ελλάδας. Μαζί τους οΚώστας Ταράσης, Βαγγέλης Σάμιος,Άρης Κυριαζής,Βαγγέλης Μπέκαςκαι 50 ακόμα πτυχιούχοι προπονητές και γυμναστές σε Αθήνα και Κρήτη.

Το 13ο Eugenios Gerards Soccer Camp είναι γεγονός

Μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά που έχουν γεννηθεί από το2001 έως και το 2009

Φέτος, θα πραγματοποιηθεί στηνΑθήνα στις 22-25 Ιουνίου στο Star Sport Club Βούλαςκαι στοΗράκλειο Κρήτης στις 6-9 Ιουλίου στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Το Eugenios Gerards Soccer Camp που έχει γίνει πλέον θεσμός στην Ελλάδα, είναι μιαγιορτή για το παιδικό ποδόσφαιροαφού είναι ένα από τα πιο διαχρονικά και ποιοτικά παιδικά καμπ, το οποίο από το 2004 που άρχισε να διοργανώνεται, έχουν συμμετάσχει πάρα πολλάαγόρια και κορίτσιααπό Ελλάδα και Κύπροκαι έχουν προπονηθεί υπό τις οδηγίες μερικών εκ των καλύτερων προπονητών της Ελλάδας.

Το 13ο Eugenios Gerards Soccer Camp είναι γεγονός

Υπεύθυνος διοργάνωσης είναι οΜανώλης Παπαδάκηςο οποίος ανήκει στο καμπ εδώ και 12 χρόνια και είναιπροπονητής τεχνικήςστηνακαδημίας της ΠΑΕ Παναθηναικός. Μαζί του θα είναι και άλλοι προπονητές από την πράσινη ακαδημία.

Φιλοσοφία του καμπ είναι η εκπαίδευση των μικρών ποδοσφαιριστών με σωστή προσέγγιση στιςτεχνικές δεξιότητεςμε ένανευχάριστο, διασκεδαστικό και δημιουργικό τρόπο.

Επίσης, σκοπός του είναι να μεταδώσει ιδέες, γνώσεις και νέες τεχνικές σχετικά με τηνανάπτυξη του παιδικού ποδοσφαίρου,με στόχο την συμμόρφωση όλων σε ένα ακόμα πιο υγιές περιβάλλον εκπαίδευσης των παιδιών στιςΕλληνικές ποδοσφαιρικές ακαδημίες.

Πληροφορίες – εγγραφές Site: www.gerardscamp.com

E-mail: [email protected]

Τηλ: 6941571901".

Το 13ο Eugenios Gerards Soccer Camp είναι γεγονός
TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ