ΕΛΛΑΔΑ

Την επόμενη εβδομάδα επισήμως το βούλευμα για τη "δίκη των 28"

Την επόμενη εβδομάδα επισήμως το βούλευμα για τη "δίκη των 28"

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να καθαρογραφεί στο σύνολό του και να δοθεί στους δικηγόρους των 28 υπό κατηγορία ατόμων το παραπεμπτικό προς δίκη βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών.

Από εκατοντάδες σελίδες αναμένεται να αποτελείται το παραπεμπτικό προς δίκη βούλευμα για τα 28 υπό κατηγορία άτομα, το οποίο αναμένεται να καθαρογραφεί και να παραδοθεί στους ίδιους και τους δικηγόρους τους την επόμενη εβδομάδα.

Ίσως, μάλιστα αυτό να συμβεί όχι στις πρώτες, αλλά στις τελευταίες ημέρες της επόμενης εβδομάδας, δεδομένου του όγκου των εγγράφων, ο οποίος θα θυμίζει... "Κoriopolis". Οι δικηγόροι των κατηγορουμένων και αρκετοί δημοσιογράφοι έχουν στα χέρια τους το διατακτικό του βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών και ασφαλώς ουδεμία πλευρά έχει διαψεύσει τα ονόματα των 28 κατηγορούμενων, μεταξύ των οποίων οι μεγαλομέτοχοι των ΠΑΕ Ολυμπιακός και Ατρόμητος, Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιώργος Σπανός, ο μεγαλομέτοχος του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, ο πρώην νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ, Θόδωρος Κουρίδης, πρώην στελέχη της ΚΕΔ και της ΕΠΟ, πρώην διαιτητές, πρώην ποδοσφαιριστές και στελεχη της Βέροιας.

Η απόφαση για την παραπομπή τους έχει εκδοθεί, αλλά το 15θήμερο "περιθώριο" για την παύση της ενασχόλησής τους με το ποδόσφαιρο, για το οποίο έκανε λόγο χθες ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης θα... αρχίσει να μετράει από την οριστική έκδοση του βουλεύματος στο σύνολό του. Μετά απ' αυτό αναμένεται να οριστεί δικάσιμος (πιθανότατα εντός του 2018), αλλά το πιο ενδιαφέρον και χρονικά άμεσο είναι τι θα πράξει ο αθλητικός εισαγγελέας και η ΕΠΟ ως προς το ποδοσφαιρικά πειθαρχικό (για τις εμπλεκόμενες ομάδες) και όχι το ποινικό (για τα πρόσωπα) σκέλος της υπόθεσης...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ