ΕΛΛΑΔΑ

"Τέλος" από το ποδόσφαιρο ο Κομπότης

"Τέλος" από το ποδόσφαιρο ο Κομπότης
INTIME SPORTS

Ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης και ο εισαγγελέας υπηρεσίας, αποφάσισαν την απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για τον ισχυρό άνδρα του Λεβαδειακού, Γιάννη Κομπότη.

Με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα υπηρεσίας και του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, αποφασίστηκε η απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο στον ισχυρό άνδρα του Λεβαδειακού, Γιάννη Κομπότη.

"Δώσαμε τις απαραίτητες εξηγήσεις και θεωρούμε πως είναι ειλικρινείς και βάσιμες", ανέφερε ο ίδιος την στιγμή που αποχωρούσε, αλλά ήταν φανερά προβληματισμένος. Λίγο μετά, έγινε γνωστό ότι του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Έτσι, δεν είναι σε θέση να ασκεί τα καθήκοντά του ως εκπρόσωπος της Super League στο Δ.Σ. της ΕΠΟ, αλλά και γενικά ως μεγαλομέτοχος του Λεβαδειακού (δεν εμφανίζεται στο Δ.Σ. της ΠΑΕ).

Αντίστοιχος περιορισμός έχει επιβληθεί στο πρώην μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League, Χαρίλαο Ζυγογιάννη, στο μέλος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Μαρία Αναστασάκη και στο μέλος του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ, Γιώργο Βλάσση.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ